Aktywne Wpisy

Marcinnx +162
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz
Randy_the_Ram +100
Pozdrawiam z Afganistanu!
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
Udało mi się wjechać do tego p--------o kraju, ale wystąpił problem. Tłukłem się stopem na granicę i nie zdążyłem wyrobić wizy. Jutro jest święto i wizę dostanę dopiero pojutrze. Pan talib przywiózł mnie na motorku do hotelu, który jest na terenie Afganistanu, ale mam zakaz opuszczania go, bo jakby nie patrzeć jestem tu nielegalnie. Na szczęście wifi jest zajebiste, a chłopaki z obsługi jeżdżą mi po fajki i kebaby
źródło: 1000012315
Pobierz

Dzisiaj, po owych 230 latach, pojawiają się nowe nazwiska - Braun, Skalik, Berkowicz, Zajączkowska, Korwin-Mikke, którzy niemal już otwarcie działają w imię interesów otwarcie wrogiego nam państwa. Zresztą tego samego co ich zdradzieccy poprzednicy i nawet nazwę swoich ugrupowań wybrali taką samą.
Dzisiaj Polska ma swój najlepszy czas w historii. Silne sojusze, silna gospodarka. Ponad 30 letni okres niepodległości bez wojen. Obecność w Unii Europejskiej dzięki której w dużej mierze nasz kraj się tak pięknie rozwinął.
I nagle konfederaci krzyczą że należy wyjść z Unii. Porzucić myśli o dobrobycie bo Unia jest zła. Tak po prostu. Dają wolność gejom. Narzucają nam praworządność. Nie musimy mieć pełnych portfeli i poczucia bezpieczeństwa. Unia to zło i już.
Konfederaci krzyczą że wrogiem jest nasz naturalny sojusznik z którym Rosja toczy otwartą wojną.
Konfederaci krzyczą że rosja nie jest naszym wrogiem, mimo że sami rosjanie nas tak określają.
Po Konfederacji Targowickiej przyszła nowa. A nawet obecnie dwie. Uczmy się historii i wyciągajmy wnioski. Lata 1795-1945 to okres największych rzezi i mordów jakie ten kraj doświadczył. A niepodległość odzyskaliśmy dopiero w 1989 roku. Po 200 latach.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #braun #rosja #ukraina #wojna #polityka
źródło: temp_file6032035509713729358
PobierzWarto też dodać, że ponowne wejście do rosyjskiej strefy wpływów doprowadzi do utraty niepodległości, a w erze szantażu atomowego kacapów, Polska już nigdy by jej nie odzyskała.
Dlatego ktokolwiek postuluje odejście od Zachodu i powiela ruską propagandę jest ŚMIERTELNYM wrogiem Polski.
Jak ty yntelektualisto widzisz reformowie UE pod interes polski. Jakich polska ma sojuszników by tego dokonac? Przeciez aktualnie dla ukrainy sklocilismy sie ze wszystkimi a ewentualny przyszly rzad afd niemiecki bedzie otwarcie abty polski. Ty wiesz ze tam prawo veta jest i nawet jak przekonasz wszystkich to wystarczy jeden i nara.
Żeby nie widzieć ze UE jest
https://wykop.pl/link/7840029/kto-rzadzi-palacem-juz-nie-nawrocki-lecz-ludzie-macierewicza
Kto rządzi Pałacem? Już nie Nawrocki, lecz ludzie Macierewicza
źródło: 1000018300
Pobierz@JohnDoe01: napisałci cymbale argumenty, weź idź srać tymi głupotami na główną