Aktywne Wpisy

karolina-oska +126
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +96
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Obecnie mam "ostatnie przed wymuszeniem Authorization Control for Enhanced Security" firmware.
01.08.02.00Mogę pójść w :
- (naj)nowsze oficjalne, czyli
01.11.00.00- albo wgrywamy X1Plus opensource https://github.com/X1Plus/X1Plus ale ono jest oparte a
01.07.02.00czyli starsze niż moje ?No i teraz moje pytanie - ktoś z was używa X1plus i ma porównanie z najnowszymi "oryginałami"?
Bo patrząc po changelogu oryginału: https://wiki.bambulab.com/en/x1/manual/X1-X1C-firmware-release-history na X1plus nie uzyskam:
- obsługi AMS Pro i AMS2 HT (no na razie nie mam)
- Remote Object Skipping z BambuStudio (to akurat by było fajnie)
- obsługi E3D High-Flow Hotends (w sensie wprost z drukarki? Bo używam, ale ręcznie modyfikując profile drukarki w slicerze)
- wsparcia P2S build plates (olać, i tak używam chińczyków)
- wsparcia Farm Mode (olać, nie używam, podobnie jak rusian language)
#druk3d #drukarki3d #bambulab #x1c
Dodatkowo jest potencjał na fajny projekcik, pogrzebanie trochę itp. Jak lubisz to ja bym brał x1plus:)
Ostatnimi dniami bambu wyrzuciło x1c ze sklepu, więc można podejrzewać że będzie discontinued (bo p2s przejmuje role i miejsce w ofercie), więc też pewnie nowości jakichś kosmicznych nie wprowadzą już do x1c nigdy