Aktywne Wpisy

donfallo +297
źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierz
WolnyBLN +12
Mąż chyba nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku XD
źródło: 1000006325
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3928261465375855313
Pobierz
źródło: 1000006325
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
O czym Ty przy rodzinnym stole wigilijnym rozmawiasz z rodzina? Pozwala Ci sumienie z nimi rozmawiać? Czy to, ze ja jestem np. piekarzem odbiera mi możliwość rozmowy z mama bo była księgowa?
Nie wiesz czy "pani z korpo" czuje się lepsza ale twierdzisz, ze osoby bez STATUSU KORPO oni sami czuja sie gorsi. Uwierz mi, jest wiele osób szczęśliwych, ze się nie muszą z Wami tam mieszać w tej betoniarze gówna i kłamstw.
Nawet ta pseudo patusiara z Zabki na pewno nie czuje się gorsza od Ciebie i powie Ci to pewnie pierwsza... wiesz dlaczego? Bo jest szczera. A Was na to nie stać w tym swoim żargonie udawanych intencji, matactwa, spychalnictwa oraz sciechy w kiblu przed meetingiem na zoomie.
Fajnie tak generalizować? Nie warto oceniac ŻADNEJ OSOBY na postawie jej wykształcenia, pozycji spoleczniej czy wykonywanego zawodu. Czy kobieta jest "fajna laska"? No "fajna ale z Zabki to na noc".
Płytkie to i marginalizujące.
I to wszystko pisze osoba co w pierwszym zdaniu pisze o "znajomości socjologi i demografii".
źródło: bssss
PobierzNie b--ń wielkiego nosa, bo to nienawistny typ, któremu chomik byłby wściekłą i niebezpieczną bestią, jeśli dałoby się za pośrednictwem tego gatunku polaryzować społeczenstwo. Tu akurat miałby rację, bo chomiki są dość bestialskie xD
Jego nick jest pewną wskazówką ironiczną. Ale podpowiem - w średnio subtelny sposób pompuje przekaz, a że udaje dziewczynę, to taki tzw. "psyops". Wiesz, nawet "te źle
Chodzi zupelnie cos innego i odnosze sie do tej konkretnej wypowiedzi.
Na obrazku nasz starcie dwóch toksykow. Ci do tego pierwszego (nosa) to może być coś większego i głębszego niż wypluta toksyna. Tego drugiego nie znam.