Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 25
Tusk za godzinę: dwóch ukraińców wysadziło tory 🤡

@Vaclav: to jest tak żałosny spin, że szkoda gadać. Jesli dla ciebie wieksze znaczenie ma narodowość, niż kto to zleca i kto ma w tym interes, to nie mam pytań. Własnie dla takich pokemonow jak ty czy rzeżączkowska roSSja wysługuje się UKR w takich tematach, żeby to środowisko mogło gadadać dokładnie to co ty w tym wpisie.
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: Wiech nie jest lepszy od Zajączkowskiej? Oj tutaj to się zagalopowałeś w c--j xD On przynajmniej pracuje i coś robi nawet jak się z tym nie zgadzasz. A co robi Zajączkowska? Drze mordę w europarlamencie, szczuje bez powodów na Ukraińców (jak jest powód to jest powód ale ona robi to bez powodu często), relatywizuje inwazję rosji itp itd.
  • Odpowiedz
Woś nie jest lepszy od Zajączkowskiej? Oj tutaj to się zagalopowałeś w c--j xD On przynajmniej pracuje i coś robi nawet jak się z tym nie zgadzasz.

@GodEmperorWasRight: typ manipuluje pod swoje tezy. Oczywiście że jest mądrzejszy i bardziej sprawny intelektualnie od niej ale wciąż to manipulant. Po prostu trochę lepszy w tym co robi ale dalej manipuluje.
Typ jest twitterowym clickbaiciarzem, nie jest autorytetem w zupełnie niczym.
  • Odpowiedz
Typ jest twitterowym clickbaiciarzem, nie jest autorytetem w zupełnie niczym.

@TurboDynamo: No nie wiem. Przeczytaj sobie ich życiorys. Jeden od najmłodszych lat pisze książki, robi wykłady, wygrywa nagrody a cały opis życiorysu drugiej osoby to "wstąpiła do partii w roku xxxx" i potem tylko partyjniactwo ¯\(ツ)/¯

Może dla ciebie Wiech nie jest autorytetem jeśli już to wszystko wiesz (a sądzę, że bardziej dlatego bo jesteś denialistą zmian klimatu). Natomiast dla
  • Odpowiedz
Jeden od najmłodszych lat pisze książki

@GodEmperorWasRight: to błąd poznawczy. To że ktoś pisze książki nie znaczy że jest mądry. To znaczy tylko że pisze książki.

Może dla ciebie Wiech nie jest autorytetem jeśli już to wszystko wiesz (a sądzę, że bardziej dlatego bo jesteś denialistą zmian
  • Odpowiedz
to błąd poznawczy

@TurboDynamo: Nie błąd poznawczy bo za te książki wygrywał nagrody (Kończąc studia, otrzymał nagrodę w ogólnopolskim konkursie Studencki Nobel w kategorii „Dziennikarstwo i Literatura”) więc coś tam uzyskał ale celem mojego posta nie było wklejanie paru stron życiorysu każdego z nich w celu tego żebyś się nie p-------ł o jakiś skrót myślowy do jednego zdania bo oboje wiemy jaki jest naukowy dorobek Wiecha a jaki Tępej Rury
  • Odpowiedz
Co ciebie w nim boli?

@GodEmperorWasRight: klimatyczne clickbaity oparte o wycinki informacji. Ignoruje fakty przeczące jego poglądom a prezentuje tylko te które je popierają. To jest przeciwieństwo bycia merytorycznym.
Poza tym to że wchodzi w takie plemienne pyskówki świadczy o tym że jest zwykłym clickbaiciarzem i internetowym krzykaczem a nie żadnym autorytetem.

Może tobie i takim wiechom się wydaje że wystarczy straszyć społeczeństwo zmianami klimatu. Badania psychologiczne mówią jasno że
  • Odpowiedz
@GodEmperorWasRight: to co robisz nazywa się sealioning i to technika manipulacyjna.
Nie dziwię się że ten clickbaiciarz jest twoim autorytetem
https://en.wikipedia.org/wiki/Sealioning

I nie, nie jestem konfederatą, nie jestem denialista klimatycznym. Dla takich plemiennych Polaczków jak ty to jest poza waszym aparatem poznawczym. Wy nie jesteście w stanie nie myśleć plemiennie. Każdy kto się z wami nie zgadza w czymkolwiek musi być członkiem przeciwnego plemienia. Współczuje ci ograniczeń intelektualnych. Więcej mnie
  • Odpowiedz
@TurboDynamo: Co ty znowu pierdzielisz gościu? Najpierw sam piszesz, że Wiech jest gorszym manipulantem niż Hernik (napisałem dlaczego uważam inaczej razem z odnośnikami do ich życiorysu), jak ci mówię "daj dowód" to dostajesz jakiegoś ataku "to sealioning sealioning technika manipulacyjna".

Pytanie o dowody to nie jest manipulacja łosiu. Po prostu nie potrafisz tego znaleźć. Przeczytałeś u jakiegoś innego przygłupa, "że Wiech manipuluje" a sam tego nigdy nie widziałeś a teraz
  • Odpowiedz