Aktywne Wpisy

MonazoPL +123
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +124
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

@Vaclav: to jest tak żałosny spin, że szkoda gadać. Jesli dla ciebie wieksze znaczenie ma narodowość, niż kto to zleca i kto ma w tym interes, to nie mam pytań. Własnie dla takich pokemonow jak ty czy rzeżączkowska roSSja wysługuje się UKR w takich tematach, żeby to środowisko mogło gadadać dokładnie to co ty w tym wpisie.
@Njal: Gonoreyna
@GodEmperorWasRight: typ manipuluje pod swoje tezy. Oczywiście że jest mądrzejszy i bardziej sprawny intelektualnie od niej ale wciąż to manipulant. Po prostu trochę lepszy w tym co robi ale dalej manipuluje.
Typ jest twitterowym clickbaiciarzem, nie jest autorytetem w zupełnie niczym.
@TurboDynamo: No nie wiem. Przeczytaj sobie ich życiorys. Jeden od najmłodszych lat pisze książki, robi wykłady, wygrywa nagrody a cały opis życiorysu drugiej osoby to "wstąpiła do partii w roku xxxx" i potem tylko partyjniactwo ¯\(ツ)/¯
Może dla ciebie Wiech nie jest autorytetem jeśli już to wszystko wiesz (a sądzę, że bardziej dlatego bo jesteś denialistą zmian klimatu). Natomiast dla
@GodEmperorWasRight: to błąd poznawczy. To że ktoś pisze książki nie znaczy że jest mądry. To znaczy tylko że pisze książki.
@TurboDynamo: Nie błąd poznawczy bo za te książki wygrywał nagrody (Kończąc studia, otrzymał nagrodę w ogólnopolskim konkursie Studencki Nobel w kategorii „Dziennikarstwo i Literatura”) więc coś tam uzyskał ale celem mojego posta nie było wklejanie paru stron życiorysu każdego z nich w celu tego żebyś się nie p-------ł o jakiś skrót myślowy do jednego zdania bo oboje wiemy jaki jest naukowy dorobek Wiecha a jaki Tępej Rury
@GodEmperorWasRight: klimatyczne clickbaity oparte o wycinki informacji. Ignoruje fakty przeczące jego poglądom a prezentuje tylko te które je popierają. To jest przeciwieństwo bycia merytorycznym.
Poza tym to że wchodzi w takie plemienne pyskówki świadczy o tym że jest zwykłym clickbaiciarzem i internetowym krzykaczem a nie żadnym autorytetem.
Może tobie i takim wiechom się wydaje że wystarczy straszyć społeczeństwo zmianami klimatu. Badania psychologiczne mówią jasno że
Nie dziwię się że ten clickbaiciarz jest twoim autorytetem
https://en.wikipedia.org/wiki/Sealioning
I nie, nie jestem konfederatą, nie jestem denialista klimatycznym. Dla takich plemiennych Polaczków jak ty to jest poza waszym aparatem poznawczym. Wy nie jesteście w stanie nie myśleć plemiennie. Każdy kto się z wami nie zgadza w czymkolwiek musi być członkiem przeciwnego plemienia. Współczuje ci ograniczeń intelektualnych. Więcej mnie
Pytanie o dowody to nie jest manipulacja łosiu. Po prostu nie potrafisz tego znaleźć. Przeczytałeś u jakiegoś innego przygłupa, "że Wiech manipuluje" a sam tego nigdy nie widziałeś a teraz