Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Logika[Łatwy:sukces]
Mecz odbywa się niedługo w stolicy Polski- Warszawy. Zmierzyć się tam będzie dane zespołowi Legia Warszawa i Lechowi Poznań. Zapewne właśnie na to starcie chłopak chce zakupić bilet.
-Tutaj u nas w Warszawie?
-Tak
-A jaka Pana interesuje Trybuna?
-Żyleta
Wewnętrzne imperium[wymagający:niepowodzene]
Tak, najlepiej by było jakbyś się podciął, najostrzejszą z żyletek. Masz już dość marnej pracy jako bileter, odbierania telefonów od patusów i dzieciaków. Może faktycznie czas to skończyć.
Encyklopedia[średni:sukces]
Żyleta – potoczna nazwa północnej trybuny Stadionu Wojska Polskiego im. Marszałka Józefa Piłsudskiego przy ul. Łazienkowskiej
-Żyleta, a z kartą czy bez?
-Halo słucham.
-z kartą czy bez?
-bez bo ja to kibicem lecha jestem.
Percepcja[trywialne:niepowodzenie]
-Co pan jest?
-Y nic bilety chciałem się zorientować w cenie.
Empatia[średni:sukces]
Nastawienie chłopaka nagle się zmieniło, jakby się czegoś wystraszył.
Dramaturgia[łatwy:sukces]
A zatem grajmy dalej, tak jak nam zagra, to jedyny sposób by zobaczyć co ten berbeć knuje.
-35 réali
-35 a na taką siedzącą?
Konceptualizacja[legendarny:niepowodzenie]
-Jak na siedzącą?
-Y no.
Siła woli[średni:sukces]
Ten młody mężczyzna ewidentnie nie dostrzega ducha sportu, należy mu go wyjaśnić łopatologicznie, inaczej ta rozmowa do niczego nie doprowadzi.
-Tam się nie siedzi, tam się stoi i kibicuje.
-Ale na siedząca trybunę
Logika[łatwy:sukces]
-To zakryta czy gdzieś tak?
-Tak
Matematyka wzrokowa[ciężki:sukces]
-no to od 60 do 80 réali
-uhuhu
-mhm
Dreszcze[Łatwy:sukces]
Nadchodzi, uważaj!
-A swoją drogą to legia to stara k*rwa legia j*bana jest
Półmroczność[łatwy:sukces]
Ten mały szczyl, pozwolił sobie zmarnować twój cenny czas, tylko po to by, obrazić twój klub. Twoją drużynę. Twoje miasto. To już nie jest tylko kwestia preferencji, to kwestia twojego honoru!
Retoryka[średni:niepowodzenie]
Opanowanie[niemożliwy:niepowodzenie]
-Słuchaj szczylu zafajdany k---a!
-Ja jestem kibicem lecha i mnie tu nie w------j!
Czas reakcji[średni:sukces]
Władczość[ciężki:niepowodzenie]
-Ty mnie nie w------j parowo p--------a dęta, zdejmij te ware z nosa. Będziesz miał ze mną do czynienia pajacu i sie wydymaj k---a w dupe cw*lu p--------y.
-k*rwy i śmiecie z poznania nie wyjedziecie
Dźwięk odkładanej słuchawki. Taki sam, jaki słyszałeś podczas ostatniej rozmowy z byłą żoną.
Jedyne co czujesz to złość na swoją marną egzystencję i chłód słuchawki firmowego telefonu.
-1 morale
źródło: 341
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@W_Hadze_Karany: to by było encyklopedia nie logika
Nie grałem jeszcze w disco elysiu.