#slubodpierwszegowejrzenia na miejscu Kai dałabym Krystianowi w pysk. Przy kamerach, bo nagrałyby jakby mi oddał. Gościa uraziło, że babka na ślubie gdzie go pierwszy raz zobaczyła nie zemdlała na jego widok onieśmielona jego pięknem i śmiała o tym komuś powiedzieć. To co on odwalił to kaliber duuuuuzo większy. Może po czasie zrozumiał, że dał się poznać jako buc i idiota nienadający się do jakiejkolwiek relacji
@videl49: no ale jak to? Nie posikała się na jego widok? Jak śmie... @inertia-kow nie było pokazane ale co mógł usłyszeć skoro się nie znali? bzdety, dorosły człowiek by zrozumiał?
@inertia-kow: Nie było pokazane, teraz to z majtek wyciągnął. W setkach na ślubie mówił o Kai, że takiej osoby szukał. Pewnie nastawił się, że ktoś na jego widok zemdleje ze szczęścia
@inertia-kow: Bo pewnie taka rozmowa była. Co innego, że on nie dał szansy, aby pierwsze wrażenie nie przyćmiło całości. Ona też pewnie mu się nie spodobała, a ta setka „takiej osoby szukałem” też była gra. Bo grać Krystianem potrafi co ukrywał przez ostatnie odcinki a dziś z satysfakcją sprzedał
@lew3k: wolałabym być z Kają, która jakkolwiek jest plastyczna i chętna to współpracy niż z bucem Krystianem. A było mi go żal w pierwszych odcinkach i myślałam, że fajny chłopak do związku
@videl49: Krystian zachował się okropnie ale też mam wrażenie że Kaja wiedziała o czym on mówi. I nie dziwię mu się że się poczuł urażony, przecież usłyszeć takie odgadywanie po ślubie to musi strasznie podkopać relację od początku. Nie rozumiem tylko czemu tak długo to w sobie kisił. W ogóle strasznie mnie w-------o że siedział do niej tyłem, łaził, że nie mógł z nią normalnie porozmawiać. Szkoda że sobie listy
@videl49 Bicie jest dużo bardziej prymitywne niż to co robi Krystian, najlepiej żeby jeszcze „jakby Ci oddał” zespawnował się obok bialorycerz i mu w--------ł, women
@wojciech-wwww: jeżeli gość wielkości golema odda za policzek kobicie, która jest trzy razy od niego lżejsza i tak chuda, że ledwo stoi, to nihuhu nie będzie to liczone jako samoobrona. Proporcje siły i możliwości są takie, jakby przyłożył dziecku. Wiem, że w tej chwili jest moda na to, żeby to symetryzować, aby można było w końcu bezkarnie i bez niesławy wpieprzyć komuś słabszemu fizycznie, ale znajmy umiar.
@JoeAlexa: o nie nie, nie uczymy ani facetów, ani tym bardziej kobiet skakania z łapami do większych od siebie. To się nigdy dobrze nie kończy i każdy, niezależnie od płci powinien to rozumieć. Nie ma żadnego policzkowania, koniec, skończyło się
@Fala_Magnezu: policzkowanie kulturowo nigdy nie było skakaniem z łapami, tylko symbolicznym wyrazem skrajnego oburzenia, takim "jak k... śmiesz, obraziłeś mnie!" i wśród facetów było ewentualnie powodem do prawdziwego pojedynku a kobiety dawały w twarz facetom, który za bardzo pchali się z łapami bez pozwolenia.
@JoeAlexa: powtarzam, jak by nie dotarło - koniec policzkowania albo licz się z konsekwencjami. To równouprawnienie a nie średniowiecze. Dzisiaj bardzo dużo facetów uznaje, że babie można oddać w takim przypadku, traktować ją na równi jakby była facetem. Nigdy nie wiesz na kogo trafisz, a niektórzy mają ciężką rękę. Więc ostatni raz, dla twojego dobra - naucz się inaczej wyrażać swoje skrajne oburzenie albo licz się z tym, że dostaniesz
@Fala_Magnezu: no wiem, po prostu w dzisiejszych czasach normalizuje się fakt, że silniejszy może dołożyć ewidentnie słabszemu i że facet nie ma obowiązku kontrolować swojej siły i agresji.
@JoeAlexa: silniejszy bił i niewolił słabszego od tysięcy lat, to nie jest problem dzisiejszych czasów ( ͡°͜ʖ͡°) tak samo jak to, że faceci nie muszą kontrolować swojej siły a kobiety swojego języka, to są indywidualne skille i jakości
@inertia-kow nie było pokazane ale co mógł usłyszeć skoro się nie znali? bzdety, dorosły człowiek by zrozumiał?