Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Kiedy ZAORACIE faktami Karyne i ujawnicie jej kłamstwa to...nienawidzicie kobiet i jesteście incelami XD
źródło: 1000108969
PobierzGrzesiu Braun zanim się sprzedał dosłownie 1:1 w filmie pokazywał dowody na to że to ruskie zawsze finansowały ruchy pacyfisfyczne i antywojenne...ten sam Grzesiu co dziś robi pacyfistyczne marsze antywojenne XD
źródło: 1000108852
Pobierzźródło: angry-turkish-man-playing-cards-meme-meme-2fn2ks
PobierzPani profesor z Uniwersytetu Chłopskiego Rozumu (bo wiadomo, że babski rozum to oksymoron, w który wierzy tylko lewactwo) jest zaorana przez typka, który wyraził oficjalnie zgodę na bycie nazywanym "szmatą" w związku
https://www.fakt.pl/polityka/byla-wspolpracowniczka-korwin-mikkego-to-co-opisal-fakt-to-110-tego-co-sie-tam-dzieje/442rgcp
Ona mi się bardzo podoba i te jej radykalne poglądy w ogóle mi do niej nie pasują.