Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie. Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po lewej stronie mojej twarzy. Nie mam zębów, kości, ślinianek, wezłów chłonnych, mięśli, mam uszkodzone nerwy. Nie mam czucia, węchu i smaku. Nie domykam oka. Na ten moment jestem w Wałbrzychu na 6 tygodniowym cyklu radioterapii. Potrzebuję wsparcia do powrotu do zdrowia, do powrotu do rodziny, do pracy i do normalnego życia. Bardzo proszę o rozesłanie linku do zbiórki, będę też bardzo wdzięczna za przekazanie swojego 1,5%. Pamiętajcie, dbajcie o siebie i nie lekceważcie objawów jakie wysyła Wam ciało. Do zobaczenia! https://onkozbiorka.pl/marta-hajda
@malutak9913: a tak z ciekawości zapytam bo ogólnie interesuję się zdrowiem: - jaka jest przyczyna choroby? Jak wyszły badania na obecność metali ciężkich, glinu, glifosatu albo mikroplastiku w organizmie lub w biopsji chorej tkanki? - jaki masz poziom witaminy D? Czy podnosisz go i do jakiego poziomu - 100, 200 a może więcej ng/ml? - czy stosujesz witamonę C, glutation albo amigdalinę dożylnie lub doustnie? - jak z dietą przed
@rolnik_wykopowy: agresywne zachowanie zaraportowane, nie musza isc pod most - sprzedadza mieszkanie i niech wymajmuja zamiast skomlec - albo do rodzicow mieszkac - najlatwiej skomplec o kase zeby inni dali
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po lewej stronie mojej twarzy. Nie mam zębów, kości, ślinianek, wezłów chłonnych, mięśli, mam uszkodzone nerwy. Nie mam czucia, węchu i smaku. Nie domykam oka. Na ten moment jestem w Wałbrzychu na 6 tygodniowym cyklu radioterapii. Potrzebuję wsparcia do powrotu do zdrowia, do powrotu do rodziny, do pracy i do normalnego życia. Bardzo proszę o rozesłanie linku do zbiórki, będę też bardzo wdzięczna za przekazanie swojego 1,5%.
Pamiętajcie, dbajcie o siebie i nie lekceważcie objawów jakie wysyła Wam ciało.
Do zobaczenia!
https://onkozbiorka.pl/marta-hajda
źródło: IMG_3110
PobierzNie mieli ślubu, ciekawe dlaczego.
- jaka jest przyczyna choroby? Jak wyszły badania na obecność metali ciężkich, glinu, glifosatu albo mikroplastiku w organizmie lub w biopsji chorej tkanki?
- jaki masz poziom witaminy D? Czy podnosisz go i do jakiego poziomu - 100, 200 a może więcej ng/ml?
- czy stosujesz witamonę C, glutation albo amigdalinę dożylnie lub doustnie?
- jak z dietą przed