He he w TVN Fakty, redaktor Abramowicz od programów wierszowanych pokazał znowu podczas gołoledzi na ul Kusocińśkiego słynną górkę z "Ale urrwał" ¯\(ツ)/¯ Dwa radiowozy rozbili.( ͡°ᴥ͡°) #szczecin #zima #heheszki
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen: najlepsze było to, że jak tamtędy jechałem to był jeszcze tylko jeden rozwalony radiowóz, drugi stał na chodniku.
C-----e warunki, miejsce bardzo newralgiczne, zero kontroli ruchu ze strony policji. Ludzie omijający wypadek jadący na czołówkę pod górkę, a w takich warunkach nie wyhamujesz na nachyleniu 12% przy oblodzonej drodze z 40 (tyle tam bodajże jest dozwolone) do 0.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Dwa radiowozy rozbili.( ͡° ᴥ ͡°)
#szczecin #zima #heheszki
C-----e warunki, miejsce bardzo newralgiczne, zero kontroli ruchu ze strony policji. Ludzie omijający wypadek jadący na czołówkę pod górkę, a w takich warunkach nie wyhamujesz na nachyleniu 12% przy oblodzonej drodze z 40 (tyle tam bodajże jest dozwolone) do 0.
Co mogło pójść nie tak?