Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +639
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +283
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Zastanawiam się na ile to będzie duży problem, jestem świadomy, że coś będę słyszał (mieszkam w bloku aktualnie), a na ile jest to do przeżycia w normalnym funkcjonowaniu.
To co istotne, będę miał skrajny lokal w układzie widocznym po prawej stronie, czerwona linia to ta silka 24cm.
W tym układzie na parterze będę się stykał małą łazienką, schodami i wnęką salonu gdzie stoi telewizor.
Natomiast na piętrze dużą łazienką, schodami i najmniejszym pokojem, który nie będzie sypialnią na pewno przez dość długi okres.
Koszt 625k, 89m2, rolety elektryczne, przesuwne okno tarasu, podlogowka na parterze + łazienka u góry w cenie. Ogródek skrajny dŁugość 6m na 11m, z boku budynku 6m wolne gdzie w przyszłości chce postawić jakiś mały garaż/wiate.
Układ piętra w komentarzu.
Ps. W związku z tym, że większość szeregowców tak obecnie wygląda w tej cenie, jedyna alternatywa to mieszkanie w bloku 57m2 za 500k
#nieruchomosci #szeregowka #dom #patodeweloperka
źródło: Parter
Pobierzźródło: Piętro
PobierzCzyli koniec końców, lepiej juz te mieszkanie w bloku? Tylko te opcje mi pozostają by uciec z wynajmu, a na dom to mnie nie stać :x
Jeżeli nie masz dylatacji (a nie masz) to licz jak sąsiada za ścianą w bloku po prostu.
Pamiętaj jednak że w bloku masz większą ekspozycje na somsiada ten argument o sąsiedzie z góry jest dosyć przekonujący bo w sumie to jest najbardziej uporczywe jednak z drugiej strony masz sąsiada na całej powierzchni twojego mieszkania a nie jedną ściana więc jak
U mnie jest różnica szereg 620k i mieszkanie 500k. Szeregowce mocno się rozwijają i wiele domów powstaje w okolicy, nawet Dino mają sie dorobić w najbliższym czasie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Szkoły, przychodnie w