Wpis z mikrobloga

• 27
@SoplicaTadeusz: napisałem do niego na priv podobne sformułowanie to gość odpisał mi ze zgłosił mnie na policję za zniesławienie XD. Myśli ze Pierogi raz to moj profil. Typ zupełnie nie ogarnia jak działają internety. Jak coś to będę informował jak się dalej potoczy sytuacja.
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Też zaraz wysmaruje tylko chciałem mieć link do komentarza bo facebook dostaje wylewu wczytując 250 komentarzy pod postem i nie mogłem go znaleźć chyba, że taki odważny że już go usunął
  • Odpowiedz
  • 55
@rzaden_problem: tym bardziej ze nie pracuje w budce z piwem tylko dość poważnej firmie. W ogóle gadałem z nim jeszcze raz na priv i nagle zaczął twierdzić ze ktoś mu przejął konto na FB. Zabawna linia obrony. Ale widać ze cos ma na sumieniu i jest obsrany na maksa - grozi mi policją, sądem i prawnikiem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
W ogóle gadałem z nim jeszcze raz na priv i nagle zaczął twierdzić ze ktoś mu przejął konto na FB

@Tetsuya: Typowy prawak, najwiecej krzyczy o wolnosci slowa, ale jak przyjdzie poniesc konsekwencje za swoje slowa to ugabuga przejeli mi konto xD

Tak samo jak ten co startowal z list konfederacji i potem grozil w publicznych postach na fb ze wysadzi sejm, tez sie tlumaczyl ze przejeli konta xD
  • Odpowiedz
  • 11
@Icouldbeyourmom: nie mogę, typ mnie zablokował i nie widzę jego profilu na FB. Wpisz Piotr Gawlak na fb i powinno wyskoczyć pod koniec. No chyba ze tak obsrał zboje ze całkowicie usunął konto żeby zatrzeć wszelkie ślady.
  • Odpowiedz