Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

#ukraina #wojna #polskieonuce
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
https://www.rp.pl/prawo-karne/art43382641-jaszczur-i-ludwiczek-wychodza-na-wolnosc
No nic, przynajmniej nowe zabawne shoty będą.
¯\(ツ)/¯
@Sebastix: bo u nas służby mają ważniejsze zadanie niż walka z wrogą kacapską agenturą ¯\(ツ)/¯ tzn ma zwalczać oponentów politycznych (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Rajbond: Strach się szczepić.
@Sebastix: żywię nadzieję(pewnie złudną) że nasze służby mają tych przebierańców na czele z jaszczurem dobrze zinfiltrowanych i po prostu pozwalają im działać na wabia, żeby mieć cały ten onucowy kur**dołek pod kontrolą i w jednym miejscu.
@ish_waw:
xDD jak motocykliści co policję udają
@JPRW: Pomyśl jakim wałem trzeba być, żeby cię do SM nie przyjęli...
@Kolarzino: rzecz w tym, że tu udają - bo sam przez chwilę myślałem, że tam stoi policjant i się przygląda.
Na moto mają najwyżej kamizelkę prawie podobną, ale cała reszta ubioru nie ma nic wspólnego z policyjnym... Nawet nie jest podobna.
@JPRW: Jak kogoś nie przyjęli do SM to próbuje swoich sił w ECPU. A jak tam też się nie uda to kończy w takich tworach jak powyżej.