Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qba2004: W sumie to nie wiem, myślę że 300-400km wzwyż to już zbyt duży problem, ale to też zależy od połączenia między miastami. Generalnie myślę, że na jakim zadupiu by nie mieszkała, to 200 w porywach do 250km to jeszcze spoko, zależnie od danej trasy da się gruzem zajechać w max. 3h w jedną stronę, wtedy spotykanie się co weekendy nie jest odległą opcją, uwzględniając oczywiście wydanie paru stówek więcej
  • Odpowiedz
@ZartosXXX: mnie parę razy, ale ryzyko za duże + dla >35 letnich karyn jeździł nie będę.

@qba2004 gdybym miał 120% pewności, że jakaś 18-22 lata Julka, to nawet 100 mógłbym pojechać. Moją poznałem z 50-70km ode mnie. Dla jakieś fwb typu samotna mama, karyna, średnia laska, to max 40. A i tak wydaje mi się, że zb7yt daleko.
  • Odpowiedz
@qba2004: baby na odległość są najlepsze, masz więcej spokoju. Kwestia dojazdu jest indywidualna. Potrafiłem dojeżdżać bardzo długo, teraz panna dojeżdża do mnie. Też pytanie jakie macie grafiki bo podróżowanie w weekendy może być męczące, jak oboje nie sprzedajecie czasu liniowo to jest git.
  • Odpowiedz
  • 0
Ja szukałem tylko w swoim mieście, bo nie wyobrażam sobie dymać do obcej baby

@Derpinardus: Jak się nazywa to miasto, jeśli można wiedzieć? Albo jak nie chcesz mówić, to jakiej wielkości ono jest?
  • Odpowiedz
  • 1
@Derpinardus: To zupełnie inna bajka. Ja mieszkam na zadupiu 26k mieszkańców, gdzie do dużego miasta mam 70 km i co najmniej godzinę jazdy. Znalazłem laskę która chce się r----ć, i mimo że jest ładna i fajna, to jednak dzieli nas ok. 80 km i czas jazdy wg. google maps, w zależności od natężenia ruchu, wynosi od 1h 10min do 1h 40min. Właśnie ta odległość jest jedynym czynnikiem, który mocno mnie
  • Odpowiedz