Aktywne Wpisy

MonazoPL +125
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +432

1. w 2018/2019 w Apartamenty Zdrowie top floor, widok na parki i na nic innego niż park, loggia, mieszkania 90-100m2 - było kilka ofert, ceny od 5400 zł do 6500 zł za metr
2. w 2020 w bloku obok w lepszym standardzie niż pkt 1. mieszkania z widokiem na park od dewelopera po 9000-10000 zł za metr
na tamte czasy to była topka oferty łódzkiego rynku
A obecnie mamy w Łodzi coraz więcej inwestycji gdzie normalne piętra kosztują po kilkanaście tysięcy za metr, natomiast top floor kosztuje około TRZYDZIESTU tysięcy za metr:
- Tymienieckiego 17
- Folwark Scheiblera
- New Iron
Ja rozumiem, że to jest wyższy standard niż te z 2019/2020, ale kurde - 3 do 6 razy drożej z metra w 5-6 lat, serio? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#nieruchomosci
źródło: image_picker_8F353812-0448-41B7-BAE1-E3B6D2DC89C9-11696-000001C0CA7F0A9E
Pobierz@affairz: Segment premium się będzie coraz bardziej rozjeżdżał z popularnym. Będzie deweloperka za 6-7k w Łodzi i 30k.
@GomiGomi: 100% prawdy, szkoda, że wiem to teraz a nie w 2019/2020 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GomiGomi: widzę, że masz elegancką szklaną kulę xD
Bo ani nie wiadomo czy wojna się skończy ani to czy ludzie wyjadą. Równie dobrze mogą poluzować zakaz wyjazdu z ukr i wtedy te 500k pojedzie ale w drugą stronę xD
Od zawsze piszę ze średnikami, nigdy się nie siliłem na bycie mądrym. J---e mnie to prawdę mówiąc, jak jestem postrzegany, ale na życzenie masz pełne zdania z kropkami. To, że się ze mną nie zgadzasz nie znaczy, że
Ukraina być może będzie odbudowywana, więc będzie tam robota, zwłaszcza przy chcącym na tym zarobić zagranicznym kapitale. Dodatkowo jeśli wojna się skończy i