Jakie znacie zespoły, które kiedyś słuchaliście a teraz gdy tylko o nich myślicie to aż was skręca z zażenowania? Dla mnie to Metallica (i większość tych popularnych metalowych zespołów) i Justice
@jutronaobiadznowuryz: Po prostu kiedyś to było takie "łoooo jakie kontrowersyjne i głębokie" a teraz po prostu mnie to żenuje - to trochę jak z horrorami - trudno mi brać na poważnie horror, który straszy co chwilę screamerami a nie potrafi budować interesującej atmosfery. A Justice po prostu źle się muzycznie zestarzał
@JerryJerryJerry: Caliban xD częściowo Hunter. Nie twierdzę że jest to zła muzyka, bo i są tam fajne rzeczy i trochę trzyma sentyment, ale zażenowanie - tak, stwierdzono
@JerryJerryJerry: miałem na początku liceum chwilowa fascynacje Limp Bizkit. Bardzo szybko przestałem tego słuchać, bo interesowały mnie już inne zespoły. Ale jak sobie po latach przypominam, to aż mnie skręca z zazenowania.
Ciężko będzie ci dyskutować z początkami Mety aż do AJFA. Nie było to nic złego, bardziej szkoda, że nie chciało im się po And Justice for All pokombinować więcej, bo i tak już mieli
#muzyka #pytanie #opinia #takietam #oswiadczenie
Nawet dsbm o krwi w siusiu nie wywołuje u mnie takiej reakcji
Ciężko będzie ci dyskutować z początkami Mety aż do AJFA. Nie było to nic złego, bardziej szkoda, że nie chciało im się po And Justice for All pokombinować więcej, bo i tak już mieli