Aktywne Wpisy

wjtk123 +240
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz
nervous_breakdown +836
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Skoro UE jest takie złe...To dlaczego na wyjściu z UE najbardziej zależy jakimś botom z Indii i Rosji na VPNach?
W ogóle zobaczcie że oni mają narracje ze my wstepowalismy do jakiejś innej UE i że ta UE się zepsuła...tyle że dosłownie przeciwnikami wstępowania do UE było LPR, UPR i Samoobrona XD
Za rok albo 2 zacznie się narracja żeby opuścić NATO
źródło: 1000108833
PobierzPoza tym wspólna polityka rolna której tak nienawidzą niektórzy z nich, polega na tym że jak jest
Unia mi będzie mówić, czym mam palić w swoim własnym domu, jakby to oni płacili za opał, a nie ja. Do tego jeszcze wtrącają się w to, ile szamba wywożę, i każą mi wymieniać całą instalację, bo według ich „mądrych norm” wywożę 70% zużytej wody, a powinienem 85%. Tych absurdów jest pełno pouczanie, jak
@8azyl0v0: Ale mordo, twoja wolnośc kończy się tam gdzie zaczyna innego człowieka - może sąsiad nie chce byś go truł dymem z płyt meblowych i opon? (nie sugeruje że tak robisz, ale hipotetycznie) - nie podoba ci raczej sposób w który jest to wprowadzane, bo można by poświęcić więcej miejsca na wpisanie do zielonej polityki lokalnych mozliwości dostępu do
@MarianoaItaliano: nie podoba mi się że każą mi wymieniać sprawny piec, to że w nowym domu nie założę pieca węglowego...
Co do pieca na węgiel - bardzo dobrze że w nowym domu nie założysz takiego pieca. Skoro dom ma służyć następne dekady lepiej by było dla dobra ogółu żeby wyposażyć go w najnowocześniejsze i najbardziej ekologiczne dostępne technologie.
+płacą za dostęp do wspólnego rynku
@fidelio-fidelio: no a nie? Wstępowaliśmy do wspólnoty gospodarczej, a mamy quasi-totalitarne państwo federacyjne
@fidelio-fidelio: To jest argument dla przygłupa umoczonego po uszy w bańce. Dla przeciętnego człowieka to, że coś się zmieniło to nie jest od razu oczywiste na lepsze, na gorsze czy trudno ocenić. Tak samo ja jak miałem 15 lat to miałem inne cele niż dzisiaj ale czy to automatycznie oznacza, że dzisiaj mam gorsze albo lepsze
@MarianoaItaliano: I dalej pieprzą na Unię. Jak jeżdżę po mleko to zawsze p--------o jaki PiS dobry, a Unia zła. Nie przetłumaczysz, ze bez UE i dopłat to by już dawno te ich gównogospodarstwa nie istniały, tylko by skończyło się jak na Ukrainie - agroholdingi. Ostatnio już nawet słyszałem, że UE złe, bo dopłaty na traktory daje po zakupie, a nie przed.
@fidelio-fidelio: Przede wszystkim to grubo płacą za dostęp do rynku i tak jak mówisz muszą regulacje mieć u siebie. Ale nie wszystkie. Np. dzisiejszy wyrok w sprawie małżeństw jednopłciowych ich chyba nie dotyczy (choć pewnie mają to w