Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

#polityka #bekazpisu #sejm
źródło: 1000014307
PobierzOprócz jego niejasnej przeszłości, chłop nie ma doświadczenia politycznego, polityki sie nauczył na pamięć i myślą że to człowiek który wie co zrobić żeby Polska była lepsza.
Często widzę komentarze "całe życie czekałem na takiego prezydenta". Tak gadają nawet PiSowcy którzy do niedawna za prezydenta Tysiąclecia uważali Lecha Kaczyńskiego a i Dudą byli zachwyceni. A konfiarze są zachwyceni jak próbuje
Mnie tam bardziej ciekawi spadek zaufania do Jarka K. i kiedy w PiSie Morawiecki przejmie stery.
A
@pasta_alla_carbonara: Nie przejmie, został wysiudany wraz ze swoimi poplecznikami :D
https://www.fakt.pl/polityka/gotuje-sie-w-pis-w-tle-frakcja-maslarzy-morawiecki-zrezygnowal/8mkyy14?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2
@MatemXVI: 33% twardego elektoratu. To akurat nie dziwi bo to najgorsze pisiory. Bardziej niepokoi pozostałe ponad 18% bo w sumie wychodzi ze polowa społeczeństwa to totalni imbecyl, tylko te 18% z jakiegoś powodu nie łyka na całego kłamstw pisu (czyli pewnie konfiarze i Braum).
@pasta_alla_carbonara: XD ale farmazony. Kto niby ma zacząć te "poważne" rozgrywki? Tusk go znowu Muranem postraszy? Giertych wrzuci jakiś śmieszny obrazek na sokzburaka?
Wykopki i ich urojenia. Za dużo mikroblogu się naczytałeś.
Póki co Nawrocki jest bezbłędny jako prezydent i właśnie stąd taki a nie inny wynik w sondażu. A te lobbystyczne wrzutki w ustawach serwowane przez rządząca ekipę to będzie tylko
@Idaho597: wymienisz jakie?
Nic tylko okłamywać wyborców i kraść. Jak coś złego to nie my, tylko Niemcy, albo Rosja.
@Dlkvv: wg wykopków Hołownia miał zrobić mijankę z Mentzenem. I zrobił, ale chyba nie o taką im chodziło XD
@Arhus: Nie steruje polityką zagraniczną, bo nie ma narzędzi do sterowania polityką zagraniczną - budżetu, aparatu wykonawczego, ani nie ma prawa wydawać poleceń służbowym ambasadorom. - słucham dalej