Aktywne Wpisy

Dorciqch +154
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
wjtk123 +184
Słucham Państwa, komu się Polska nie podoba i chciałby ponownie wziąć udział w narodzinowej loterii? xD
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
#polska #swiat #mapa #ciekawostki #statystyka
źródło: IMG_9995
Pobierz

z Maciejem jest tego typu problem, że on po prostu jest niedojrzały emocjonalnie, ale profesjonalnie się tego wypiera. Nie tylko przed innymi, ale przede wszystkim przed samym sobą. To jest najgorszy rodzaj oszukiwania samego siebie, bo chcesz wierzyć, że jesteś inny niż jesteś naprawdę, a przez to nie możesz iść do przodu, rozwinąć się. Czyli w jego przypadku - dorosnąć.
Tutaj ślub w ciemno i co? Ma z nią po 3 tygodniach dziecko planować? Szyby jej myć i
Moim zdaniem trzeba samemu być na etapie liceum, by wyrobić sobie tak negatywną opinię na temat czyjejś dojrzałości na podstawie kilku odcinków programu rozrywkowego w tv. Ile oni go
Tylko bierz poprawkę na specyficzne okoliczności.
1. Nie każdy czuje się swobodnie przed kamerą tak jak siostra kadrowej.
2. Brak obycia w kontaktach damsko-męskich nie jest dowodem na infantylność czy brak dojrzałości. W końcu gdyby w tym obszarze czuł się jak ryba w wodzie, to nie musiały być zdany na ten program.
3. To, że o wszystko pyta i sam nie podejmuje decyzji może być związane z:
a) potrzebą kontaktu
1. Masz rację, nie każdy. Jednak jakoś pozostała piątka uczestników daje radę.
2. Masz rację, nie musi. Ale w tym wypadku jedno przekłada się
Ale jak się chce psa uderzyć to zawsze
Chodziło oczywiście o "Maciusia" czyli twoją niesprawiedliwą ocenę tego człowieka.
Wybiórczo traktujesz moje wypowiedzi i odnosisz się tylko do wygodnych dla ciebie fragmentów. Swoimi udowodniłaś że jesteś hipokrytką i manipulantką. Podałem ci cytaty, ale oczywiście udajesz że deszcz pada.
Poświęciłem co znaczenie więcej czasu niż jesteś warta, dlatego idź już "sobie pobiegaj". W twoim wieku to właściwie konieczność. Won.