Aktywne Wpisy
p0melo +13
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +103
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

W sobotę się dowiedziałem, że żona chce rozwodu. Zabiła mnie tym od środka, jak sobie z tym radzić? Od 3 dni nic nie jadłem, nie jestem w stanie. Nie mogę spać, nie mogę jeść, nie jestem w stanie się na niczym skupić i przestać o tym myśleć. Czuję się jak by ktoś mnie przebił ostrzem na wylot..... Jak można to zrobić drugiej osobie z którą się było 15 lat. Nie rozumiem :(
#zalesie #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Strasznie Ci współczuję
Popatrz na to od drugiej strony, ze względu na dużą liczbę rozwodow w ostatnich latach masz większą szansę na znalezienie kogoś innego (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Zadbaj o finanse żeby Cię w skarpetkach nie puściła.
I szykuj się na wojnę, od dzisiaj to twój wróg.
Może pomyśl o psychoterapii jakiejś, żeby ktoś z Tobą pogadal dał jakieś wytyczne. Lepiej mieć jakiegoś przewodnika że to tak okresle w tym okresie, jak sam nie daaz rady
Serio
Szybko skontaktuj się z prawnikiem, nic z nią nie ustalaj na gębę, nie wierz w żadne zapewnienia. Może Ci się wydawać, że nie jest do tego zdolna ale ona na pewno już od dawna to planowała i jest przygotowana.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To, co opisujesz, to ogromny wstrząs emocjonalny, i absolutnie naturalne są reakcje, które teraz masz — brak apetytu, bezsenność, rozpacz, chaos w głowie. Kiedy ktoś, z kim spędziło się pół życia, nagle mówi o rozstaniu, mózg reaguje jak na traumę.
Chcę Ci powiedzieć to jasno:
Nie ma nic złego w tym,
Polecam przejść kurs Potężnego faceta, ultra Chada z charakteru i charyzmą poznasz po tym że:
-Ma wieloletnią partnerkę bez ślubu,
Więc nie ryzykuje w razie rozwodu
@mirko_anonim: to ta slynna kobieca empatia, miłość i altruizm :)
Skora ona się wysrała to im szybciej pozbędziesz się jej "ideału" w swojej głowie, tym szybciej sie uporasz ze swoim życiem.
Uświadom sobie, że to Ty sam jesteś ośrodkiem swojego życia, skup się na tym, czego nie robiłeś lub nie mogłeś robić kiedy byliście razem.