Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

Bardzo dawno nie korzystałem z tego typu urządzeń, czeka mnie trochę pobytów w miejscach bez WiFii (tak, istnieją takie nadal jak się okazuje). Plus pewnie będę w przyszłości zabierać go na różne wyjazdy.
Myślałem, że kupię klasyczny modem typu pendrive, byle transfer był na 150 MB/s i tyle. Ale widzę, że jest sporo też routerow, które działają na tych samych zasadach, ale chyba dają więcej możliwości. Lepiej to odbiera? Łatwiej podłączyć więcej urządzeń?
Może ktoś z Was robił niedawno doktorat w tej sprawie i coś podpowiecie.
Mogę wydać kilka stówek, jeśli będzie na co, a jak nie to złapię coś takiego pewnie i nie będę kombinował:
https://allegro.pl/oferta/zte-mf79n-modem-usb-lte-kat-4-16800735509?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:queryandcategory&bi_c=MDFmNzZiZGMtMGI5MS00MGQ1LTk5MGYtMWYyMDM1YTYwOWQ0AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=53f9f478-984d-460b-a0a9-39a7b2696c45
#elektronika #internet #router #siecikomputerowe #gsm
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-25 084209
Pobierz@JestemKaspi Podłączę do laptopa i zrobię sieć do używania telefonem? Albo taką mam nadzieję. Właśnie tego nie wiem.
@winsxspl No jest to jakaś myśl też w sumie. Choć pytanie co jest bardziej wydajne.
To taka opcja nr 2 "jak zadanie dla chętnych w szkole",
- MSI Stealth 16
- ASUS ZenBook 13
A gwary obowiązują, więc grzebać w bebechach nie będę.
No to wracamy do opcji telefon jako hotspot, powinien dawać radę.
Albo stary telefon i udostepnianie internetu po wifi. To ma tą zalete, ze masz wowczas przy sobie zapasowy telefon w razie czego.