Wpis z mikrobloga

Ktoś miał czelność zwrócić uwagę, że parki narodowe to nie jest publiczna toaleta i miejsce do wyprowadzania psów.
Psiarze, jako najbardziej inteligentna i empatyczna część społeczeństwa, oczywiście zesrali się na miętowo

#heheszki #psiarze #bekazpodludzi
A330 - Ktoś miał czelność zwrócić uwagę, że parki narodowe to nie jest publiczna toal...

źródło: 1000030394

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zarty-na-bok: Niestety w wielu są wyznaczone trasy dla psów, oczywiście psiarze tego nie szanują i puszczają je luzem wszędzie, również w miejscach, gdzie w ogóle jest zakaz ze względu na ochronę unikalnych gatunków. Można to zobaczyć chociażby na zdjęciach google. Tacy z nich miłośnicy przyrody.
  • Odpowiedz
@A330: Jako posiadacz psa to takich ludzi bym j---ł prądem. Przed debili opinia jest jaka jest a parki jeden po drugim zabraniają wejścia.

btw. Kampinos z tego co widzę ma szlaki dozwolone z psem - tylko na smyczy. Zresztą w każdym lesie jest nakaz prowadzenia psa na smyczy który niestety nie jest w ogóle egzekwowany.
  • Odpowiedz
@A330: wystarczy prosta zmiana - pies puszczony luzem może być od razu odstrzelony. Przynajmniej raz myśliwi by się na coś przydali
  • Odpowiedz
@A330: A tak się składa, że byłem w ten weekend na pograniczu czeskim, raczej mało popularne rejony. Na szlakach 5 razy to samo - idzie Czech ze spuszczonym psem przy nodze. Widzi mnie w oddali, łapie psa za obrożę i zapina na smycz.

Za pierwszym razem już się pozytywnie zdziwiłem, ale za kolejnym nie mogłem uwierzyć - może konsumpcja knedlików jest szczepionką na psie zapalenie mózgu?
  • Odpowiedz
@A330 ja z kolei nienawidzę wymyślonych praw których nikt nie respektuje.

Albo jest zakaz I ktoś tego pilnuje albo w------e j---a. A tutaj 2137 przypadek gdzie no niby z psem nie wolno a jestem prawie pewny ze możesz nawet spotkać z policja i Cię nie zatrzymaja xd
  • Odpowiedz
@A330 o huju złoty, pies samopas do parku narodowego. No to trzeba naprawdę mieć zdrowo nasrane między uszami. Ponad 20 lat życia mieszkałem z różnymi psami, wchodziłem z wieloma psami w interakcje, nie znalazłem nikogo, kto stwierdziłby, że takie zachowanie jest ok. Debilnienie społeczeństwa postępuje w przerażającym tempie. Albo to ja żyje w bańce. Jak jeździliśmy z dziadkiem w góry z psem, to specjalnie wybieraliśmy miejsca, które NIE BYŁY parkiem narodowym
  • Odpowiedz
Powtarzam raz jeszcze, psiarze obok balkonowych palaczy to najgorsza grupa społeczna. Jakiegoś dogofila zabolał mój poprzedni post. Żenada. Nie macie nic na obronę własnych psolubnych zachowań więc cyk, zgłoszenie- konwersacja wygrana. Pora na spacer z psem najlepiej bez woreczka xD
  • Odpowiedz