Wpis z mikrobloga

W związku z tą kolejową hucpą razemków, popełniłem duży błąd, zakładając, że to silniczki romanowe. Dawno mnie na tym portalu nie było regularnie i nie zauważyłem, że razemki się rozpanoszyły, bo widać, romanowe trole się schowały ze względu na zakończenie finansowania ich działalności z pefronu. Natura nie lubi próżni i wyszły z nory razemki ¯\(ツ)/¯

W ramach tego wydarzenia chciałbym wyjaśnić zagadkę różnicy miedzy silniczkiem a razemkem.

#polityka #bekazlewactwa #bekazpisu #konfederacja #bekazsilniczkow #neuropis
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dawno mnie na tym portalu nie było regularnie i nie zauważyłem, że razemki się rozpanoszyły, bo widać, romanowe trole się schowały ze względu na zakończenie finansowania ich działalności z pefronu

@qluch: tobie to już nie tyle pociąg co cały dworzec odjechał xD

• Odpowiedz
@qluch: no, Razemki się rozpanoszyły, konkretnie ja i jeszcze jeden kolega xd

Nie ważne kogo wymienisz i jak, czy porównasz do PiSu czy do PO - nie ma nic gorszego niż Konfiarz.

Gdybym był uwięziony na bezludnej wyspie z konfiarzem i ludojadem ale miał tylko jeden strzał to prawdopodobnie bym strzelił do konfiarza, bezpieczniejsza opcja...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Gdybym był uwięziony na bezludnej wyspie z konfiarzem i ludojadem ale miał tylko jeden strzał to prawdopodobnie bym strzelił do konfiarza, bezpieczniejsza opcja...

@Njal: ch&jowy ten żart jest.

Poniżej poprawiona
  • Odpowiedz