Aktywne Wpisy

kartofel +211
#antykapitalizm
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
Mordo, tylko prywatna służba zdrowia! Inaczej komunis.
źródło: 1000019181
Pobierz
OCIEBATON +88
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000019181
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza #motoryzacja #samochody #pytanie
@model_trzy_zmianowy: Uważam, że jest to idiotyczny pomysł a kupowanie samochodów ze Stanów Zjednoczonych to po prostu bycie jeleniem, zwłaszcza tych europejskich marek, gdzie mieszkasz w Polsce graniczącej z ojczyzną tych wszystkich niemieckich samochodow
@patryk-hukalowicz: Tylko, że na fali tego też pojawia się wysp scamów. Ostatnio na serwisach wysypało samochodami typu KIA Stinger po 39 tys zł albo tanimi bmw serii 3.
@Wiotq: Przepraszam, ale muszę. Żebyś mnie źle nie zrozumiał, nie chcę absolutnie nikogo obrażać bo nie oto tutaj chodzi i uważam, że to zwyczajnie nic nie wnosi. Natomiast to co napisałeś to jest dosłownie definicja bycia jeleniem jeśli uważasz, że za 65% ktoś ci sprzeda dobre auto, gdyby
Nawet przez myśl mi nie przeszło, że kupiłem idealne auto ale uwierz mi, że oglądałem te auta w Polsce i wiem w jakim są stanie i wiem w jakim stanie jest mój "gruz" z Kanady.
@Wiotq: Ok, to bardzo wiele zmienia. Natomiast bardzo duża część ludzi uważa, że auta które kupują z takiego importu to jakieś bezwypadkowe okazje i oszukali system.
Dużym plusem USA i Kanady jest to że jest dostępna historia serwisowa bo ściągane są bardzo młode samochody i nie ma właśnie takich kwiatków jak
@Arturr99: I ty się jeszcze tym chwalisz? Kupiłeś sobie za 150k bitą audicę na którą w Polsce nie byłoby cię stać żeby się prawdopodobnie polansować trochę. Inną kwestią jest to, że mechanicy w USA na samochodach takich jak audi to się znają jak świnia na gwiazdach, a samo audi przez bardzo
@Arturr99: Osoba którą stać nie musi oszczędzać, ale to po pierwsze. I znowu pojawia się ten argument o zrobieniu prawka i skończeniu szkoły to już