Aktywne Wpisy

Tyrande +312
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +81
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@Shatter: Mam taką nadzieję.
Jak nie jestem ekoświrem tak smrody na drodze mi przeszkadzają
@Migfirefox: to przywal się do wszystkich benzyn z wtryskiem bezpośrednim do 2017r, przez zwiększanie ciśnień, te zaczęły emitować cząstki stałe, dopiero od 17r jak weszły filtry GPF to jest to filtrowane.
dodaj do tego że benzyny ogolnie są c-----e, często biorą olej, dodatkowo palą dużo więcej paliwa i taki
Tutaj nie ma nawet dwumasy przy tym silniku, nie ma co się tu psuć. cicho chodzi, oleju nie bierze, pali od strzała.
kupiłem z przebiegiem 303K.
U mnie jeszcze nie ma rudej, ani nie ma na karoserii ani podłoga. nawet jest jakieś fabryczne zabezpieczenie podwozia przed korozją które też było
@Shatter: bezpośrednio - nie. Ale sposób jego usunięcia już może.
@Shatter: tylko na to czekać, w Niemczech weszły 2 lata temu i nawet kilkuletnie dizle przestały przechodzić przeglądy. Idealna okazja, żeby znowu trochę zgolić z frajerów.