Wpis z mikrobloga

Najlepszy trol jeśli chodzi o perfumowych influencerow xd. Gość se ciśnie bekę a ludzie to łykają snując teorie spiskowe o jego uzależnieniu :P

P.S. szkoda że film się kończy w najlepszym momencie przed dropem :(
#perfumy
markaron - Najlepszy trol jeśli chodzi o perfumowych influencerow xd. Gość se ciśnie ...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Najlepszy trol jeśli chodzi o perfumowych influencerow xd. Gość se ciśnie bekę a ludzie to łykają snując teorie spiskowe o jego uzależnieniu :P

@markaron od razu widać że ma problemy z psychą i koksem, chciażby patrząc na skórę, oczy i zęby. Chciałbym wierzyć że to gra pod publiczke ale wszyscy wiemy, że jest inaczej
  • Odpowiedz
  • 0
@lecoffe: a może starość? Ja też przed czterdziestką nie mam tej mordy co jeszcze 5-7 lat temu mimo że jestem wysportowany i gram w nogę, nie cpam i okazjonalnie pije alko.

No i widać że Jeremiasz trzyma formę patrząc na jego ciało. W dalszym ciągu jest wysportowany, nie widać zaniku mięśni, itd
  • Odpowiedz
  • 0
@Tommy_Cares: Gościowi zmieniło się podejście do życia i może jest to jakoś powiązane. Do tego gasnąca popularność i stał się bardziej cringe'owy w kontaktach z ludźmi. Taki trochę wujek na weselu któremu się wydaje że jest drugim Johnem Travoltą i musi obtańczyć wszystkie kobiety szarpiąc je w tańcu i robiąc głupie ruchy, ale w jego mniemaniu jest królem parkietu xd
  • Odpowiedz