Wpis z mikrobloga

Nawet mimo upływu ponad 15 lat od wydania i tego, że ogrywam ją na 360tce to nadal jest tozajebista strzelanka, z fajnymi mechanikami i bardzo dobrą grafiką. Nawet fabułę zdążyłem przez te kilkanaście lat zapomnieć, jednak warto było odkrzuyć starego klocka i przypomnieć sobie kilka tytułów. Wczoraj skończyłem Ojca Chrzestnego II ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry #xbox #xbox360
MirasPdk - Nawet mimo upływu ponad 15 lat od wydania i tego, że ogrywam ją na 360tce ...

źródło: 1000007770

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirasPdk: MP3 jest zajebisty! () mi bardzo podszedł ten brazylijski klimat, feeling strzelania no i jestem WIELKĄ fanką całego uniwersum, a dwójkę znam na pamięc, dosłownie - pamiętam jak robiłam sobie czelendże i przechodziłam samym pistoletem albo bez pajnkilersów - miodna gierka <3
  • Odpowiedz
  • 1
@brazowooka_eM: ja właśnie byłem zawiedziony jeśli chodzi o miejsce rozgrywki trójki i ogólny klimat. Brakowało tego mrocznego miasta i szarej, mrocznej scenerii z poprzednich części, na szczęście rozgrywka w stu procentach oddała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MirasPdk: PS3/X360 to najlepsza generacja konsol do tej pory gry wygladają OK, niestety po przejściu z TV kineskopowych na gierki z PS2 nie da się patrzeć lepiej nie odpalać i nie psuć sobie wspomnień
  • Odpowiedz
  • 1
@ortalionowy:

PS3/X360 to najlepsza generacja konsol do tej pory gry wygladają OK

Coś w tym jest. Teraz czaje się na kupno Spec Ops: The Line na X360, ale cena za używkę skutecznie odstrasza
  • Odpowiedz
ponad 15 lat od wydania

@MirasPdk : ..i wciąż nikt nie zrobił lepszego shootera tpp

a 15 lat temu byłem tak podekscytowany tym co przyniesie przyszłość gamingu
  • Odpowiedz
możesz polecić jakieś dobre "starsze" shootery TPP?

@MirasPdk : Ja się dobrze bawiłem przy dwóch częściach Kane & Lynch, podobał mi się klimat, chowanie za osłonami i strzelanie. Nie jest to oczywiście poziom MP3, ale warto sprawdzić moim zdaniem. Ja grałem w coopie, więc pewnie dlatego bawiłem się trochę lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz