Wpis z mikrobloga

@PolsartNews: Nie każdy musi lubić czytać, jeśli mężczyzna ma jakieś inne rozwijające hobby (np. majsterkowanie, grzebanie przy samochodzie etc.) to nie widzę problemu jakby nie lubił czytać, podobnie z piciem, nie widzę w tym problemu jeśli ogranicza się to do kilku piwek na weekendzie lub czymś mocnejszym przy jakiejś okazji. No ale co ja tam wiem, nie jestem różowym
  • Odpowiedz
@PolsartNews: kobiety swoim zachowaniem i postawa doprowadzily do bardzo trudnej sytuacji na rynku matrymonialnym, w ktorej cierpia i one i my. Ale ze kobiety? Duzo wody w Wisle uplynie zanim dotrze do nich (i do niektorych mezczyzn), ze tracimy na tym wszyscy. Zysk kobiet jest tylko chwilowy, pozorny
  • Odpowiedz
@PolsartNews: Zawsze śmieszy jak babki najpierw gadają coś takiego, a potem jak się powie, że wsm chłop spełnia wszystkie warunki, to nagle jest: O, ale ty jesteś cudowny normalnie, najlepsza partia.
Ale to ty dzwonisz
  • Odpowiedz
@PolsartNews: te wymagania sa jak polska propaganda medialna, istnieja by istniec jako pewne kłamstwo. Gdy tylko pojawi sie chad, patus, obcokrajowiec czy wycieczka do Hiszpanii to żadna nie pitoli tylko ćwiczy szpagat.

I pisze to z obserwacji. Kto nie byl zagranica ten (być moze)będzie naiwny wobec witaminek.
W zalaczeniu short filmik jak wygląda ten oczytany ;)
home-uk - @PolsartNews: te wymagania sa jak polska propaganda medialna, istnieja by i...
  • Odpowiedz