Aktywne Wpisy

tesknilam_ +25
Irytuje mnie gadanie niektórych marihuaniarzy o tym, że buch to samo dobro i remedium na wszystko. Nie twierdze, ze nie ma jakichs pozytywnych skutkow, ze nie powinna byc dostepna medycznie. Jednak jak patrzylam na ludzi ktorzy jaraja tyle co piją panowie pod sklepem a twierdzili że wszystko jest spoko, to wątpliwa jest ta całkowita nieszkodliwość zioła.
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać
Juz nawet slyszalam, ze leki psychotropowe to syf i uzależniają i jak juz to powinnam jarać

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz

Brakuje jakichkolwiek filmów z produkcji materacy. @EkspertMateracowy , czy możecie udostępnić jakieś wideo z waszej produkcji? Dlaczego tego nigdzie nie publikujecie? Wygląda to trochę jak dropshipping, bo na materiałach nie widać ani dostaw, ani procesu, ani stanowisk pracy.
Przymierzam się do zakupu waszego materaca, bo na pierwszy rzut oka wygląda solidnie, ale trochę mnie zniechęcają wyłącznie pozytywne opinie oraz zdjęcia, które sprawiają wrażenie nieco pozowanych.
Jeśli ktoś z użytkowników posiada materac od Onsen, proszę o opinie z pierwszej ręki. Chętnie poczytam realne doświadczenia.
Jeśli chodzi o kwestię dropshippingu - absolutnie nie ma prawa to tak wyglądać. ONSEN® nie korzysta z żadnych pośredników. Nasze materace projektujemy i produkujemy w oparciu o technologie i konstrukcje, których nikt inny
@Kubula11: ja w sumie wpadłem na nich przez posty na wykopie, teraz po 2 tyg codziennego uzytkowania utwierdzam się w przekonaniu że była to dobra decyzja. Mniej się wiercę, mogę długo lezeć w jednej pozycji (na plecach i na boku jest super bo nic nie uciska), przestało mnie boleć w lędźwiach. Dodatkowo różowa (z którą różnimy się gabarytami), też nie ma zastrzeżeń i mówi że śpi się jej wygodniej niż