Wpis z mikrobloga

#materac #torun #onsen Od jakiegoś czasu rozglądam się za materacami i wpadła mi w oko firma Onsen z Torunia. Social media mają mocno rozbudowane, wszystko wygląda profesjonalnie i zachęcająco, ale jedna rzecz mnie zastanawia.
Brakuje jakichkolwiek filmów z produkcji materacy. @EkspertMateracowy , czy możecie udostępnić jakieś wideo z waszej produkcji? Dlaczego tego nigdzie nie publikujecie? Wygląda to trochę jak dropshipping, bo na materiałach nie widać ani dostaw, ani procesu, ani stanowisk pracy.

Przymierzam się do zakupu waszego materaca, bo na pierwszy rzut oka wygląda solidnie, ale trochę mnie zniechęcają wyłącznie pozytywne opinie oraz zdjęcia, które sprawiają wrażenie nieco pozowanych.

Jeśli ktoś z użytkowników posiada materac od Onsen, proszę o opinie z pierwszej ręki. Chętnie poczytam realne doświadczenia.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Na naszych social mediach są materiały wideo z produkcji, choć przyznajemy, że jest ich jeszcze zbyt mało. Przekazaliśmy już ten temat do naszego zespołu wideo, aby pojawiło się więcej takich ujęć i żeby proces był pokazany szerzej i regularnie.

Jeśli chodzi o kwestię dropshippingu - absolutnie nie ma prawa to tak wyglądać. ONSEN® nie korzysta z żadnych pośredników. Nasze materace projektujemy i produkujemy w oparciu o technologie i konstrukcje, których nikt inny
  • Odpowiedz
  • 0
Kupiłem materac, na razie pozytywnie, ale to pewnie efekt przejścia z wyleżanego tapczanu. Na pewno wrócę z jakimiś wnioskami po czasie - przydadzą się potomnym. PS. kurier DHL nie chciał mi przywieźć paczki bo za duża, musiałem jechać na magazyn pożyczonym autem o 6:00 kiedy kurier się ładował, żeby to zgarnąć,
  • Odpowiedz

@Kubula11: ja w sumie wpadłem na nich przez posty na wykopie, teraz po 2 tyg codziennego uzytkowania utwierdzam się w przekonaniu że była to dobra decyzja. Mniej się wiercę, mogę długo lezeć w jednej pozycji (na plecach i na boku jest super bo nic nie uciska), przestało mnie boleć w lędźwiach. Dodatkowo różowa (z którą różnimy się gabarytami), też nie ma zastrzeżeń i mówi że śpi się jej wygodniej niż
  • Odpowiedz