Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +31
Z moich obserwacji wynika, ze jakies 71,37% osob zaczyna robote w biurze o 9:00. Przeciez to jest najgorsza godzina rozpoczecia pracy na swiecie
Brutalna prawda jest o inwestowaniu, której nie było w cytatach Buffeta, Mungera i innych jest taka, że to nie chciwość i strach powoduje, że 80 procent traci na giełdzie.
To brak Efektu Skali to powoduje.
Dlatego, że biedota chce kilka, kilkanascie, czy kilkadziesiat tysi szybko pomnożyć, bo wie (i ma racje), że bez dużych pieniędzy nie ma nic.
Dlatego
To brak Efektu Skali to powoduje.
Dlatego, że biedota chce kilka, kilkanascie, czy kilkadziesiat tysi szybko pomnożyć, bo wie (i ma racje), że bez dużych pieniędzy nie ma nic.
Dlatego

27 lvl cisnienie 135/90 średnio... od zawsze mialem nadciśnienie i nigdy z tym żadnych problemów czy to z sercem czy z poceniem nie wiem co jeszcze...co prawda zawsze u lekarzy musiałem się tłumaczyć, że to u mnie rodzinne po dziadku czy ojcu... Także pytanko do was.. powinienem jakies tabletki brac czy wyjebongo i to ciśnienie u chłopa 180cm/75kg jest akceptowalne?
@PolskiOski2137: nie nie jest akceptowalne.
"no Paniee nadciśnienie lekkie.. "
a ja jak głupi od lat musze albo po prostu mówię, że to w rodzinie.. przejde sie do kardiologa i zobaczymy.
No to zacząłem działać i po roku mam ciśnienie ~115/75, puls ~60. W skrócie co zrobiłem:
- zrzuciłem 10 kg wagi, 99 -> 89.
- naprawiłem sen, 7-8h dziennie, spać idę przed 23. Melatonina w spray
Lekarka dala mi tabletki nie pytając o nic i za to zapłaciłem 250 zł na prywatnej wizycie.. brałem dwa tygodnie, zero efektów ciśnienie dalej (lekko podwyższone) a byłem przymulony po nich jak