Gwoli przypomnienia dla Szanownego Państwa po raz kolejny zamieszczam zdjęcie z WŁASNORĘCZNYMI PODPISAMI odpowiedzialnych za art. 2O🪓 na niepełnosprawnym psychicznie i fizycznie Krzysztofie Kononowiczu. Zielona88 prawniczka z 16 letnim stażem podpisu nie ma, ale pamiętamy. <3
@2137TwojaStara: Nie wiem o czym mówisz do mnie, ja tylko pamiętam Sonay Nowaka czy jakoś tak i fotowoltaikę, ja śledziłem do pogrzebu Kononowicza a potem przez długi nie, to się tylko pytam czy siedzą już xd
@krzysztof_suchodolski: hahah dokładnie. Za każdym razem to samo. Co lepsze, "śledziłem do pogrzebu". Więc skąd wie o śledztwie itd. Ajj typowi, typowi... 🤷🤷
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
Gwoli przypomnienia dla Szanownego Państwa po raz kolejny zamieszczam zdjęcie z WŁASNORĘCZNYMI PODPISAMI odpowiedzialnych za art. 2O🪓 na niepełnosprawnym psychicznie i fizycznie Krzysztofie Kononowiczu. Zielona88 prawniczka z 16 letnim stażem podpisu nie ma, ale pamiętamy. <3
źródło: 1000047215
PobierzTak, to typowe "xd".
POZDRO MLECZNY