Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 0
@DzikiJelonek: tak, stresy mi też towarzyszą na co dzień. Czyli wg ciebie serce mnie nie boli tylko ja sobie to wmawiam, czy to raczej objawy somatyczne?
Kiedyś nawet chciałem oddać krew to dostałem bana, bo na badaniu miałem zbyt wysoki puls (pamiętam, że miałem 100, a wg doktórki omdlenie gwarantowane po spuszczeniu 450ml krwi)
HR max to maksymalne chwilowe tętno podczas aktywności. W zeszłym roku miałem 203, ale byłem o
  • Odpowiedz
@grap32
Znam ten ból, bo ja głupie badania okresowe za darmo z pakietu luxmedowskiego i byłem zesrany, gdyby nie narzeczona, to chyba bym w życiu nie poszedł.

Ale stary, serio idź do lekarza. Wiem, też byłbym zesrany i to rozumiem ale trzeba iść.
  • Odpowiedz
  • 1
@grap32: po infekcjach (grypie na pewno) zapalenia mięśnia sercowego to standard i zmniejszenie wysilku jest konieczne, także to może być od stresu, lęku=nerwic, zwyrodnień w kręgosłupie i mnóstwa innych
  • Odpowiedz
@grap32: Szczepię się od dziecka na wszystko co się da: grypa, kleszczowe zapalenie mózgu, żółtaczka, covidy. Jestem po 40, trenuję, dobrze się czuję i śmieję się z bredzenia antyszczepionkowców. Zasowaj do lekarza, sprawdzić co to jest.
  • Odpowiedz