Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +246

A co to 200hr max?
Kiedyś nawet chciałem oddać krew to dostałem bana, bo na badaniu miałem zbyt wysoki puls (pamiętam, że miałem 100, a wg doktórki omdlenie gwarantowane po spuszczeniu 450ml krwi)
HR max to maksymalne chwilowe tętno podczas aktywności. W zeszłym roku miałem 203, ale byłem o
Znam ten ból, bo ja głupie badania okresowe za darmo z pakietu luxmedowskiego i byłem zesrany, gdyby nie narzeczona, to chyba bym w życiu nie poszedł.
Ale stary, serio idź do lekarza. Wiem, też byłbym zesrany i to rozumiem ale trzeba iść.
@Miteora: niezły Oski
Nie ignoruj tego, nie żal się tylko z---------j na sor w podskokach !!!!