Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

#przegryw
źródło: I5Rk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy9hNjEyNjJiYmQ2ZmJlNTU4MjY4OTEzODBiYWI5YzE3ZS5qcGeSlQMAHM0CgM0BaJMFzQLQzQGU3gACoTAHoTEE
PobierzGeomaxxing chyba rzeczywiście jest rozwiązaniem problemów polskich przegrywów. Tak jak u nas hinduski pokurcz z wąsikiem wyrywa bez problemu panny, tak koleś o aparycji polskiego menela rwie za oceanem modelki.
A tak btw to dla mnie okropna ona jest
@Coopshtyl: wątpię, jak miała u siebie mudżinów od metra, żeby beniz chłopa z Wałbrzycha jej imponował
@Kuba__ ona też jest jasna, pewnie mulatka, więc moga się tak geny ułozyć, że jej dzieci będą prawie białe, a z kolei dzieci jej dzieci mogą byc out of fucking nowhere czarniawe
Gosc musial wpakowac wszystkie punkty w retorykę xd
Irek pracuje w Norwegii. Davina sama wychowuje dzieci i właśnie się wyprowadziła z ich domu.