Wpis z mikrobloga

Odbieram dzisiaj po pracy #steamdeck z paczkomatu proszę mi tu szybciutko wypunktować topke #gry do sprawdzenia w pierwszej kolejności ( ͡° ͡°)
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@7uras: no nówki aaa to nawet nie polecam sprawdzać. Najlepiej zobacz sobie na swój backlog i co tam nie grałeś jeszcze, też emulacje polecam sprawdzić, ja na steamdecku zelde breath of the wild na emulatorze nintendo wii u (CEMU) przeszedłem
  • Odpowiedz
@7uras: Od razu powiem - odpuść sobie odpalanie na siłę jakichś cyberpunków i innych bardzo wymagających gier. Nie rób sobie tej krzywdy grania w jakieś rozmazane g---o w 30 klatkach na najniższych ustawieniach i FSR jak ludzie co uparcie grają w najnowsze gry i się cieszą że 'działa' xD

Co do lżejszych i starszych gierek które chodzą wyśmienicie i gra się bardzo dobrze to polecam Skyrima, jakieś Residenty (5 i
  • Odpowiedz
  • 0
Od razu powiem - odpuść sobie odpalanie na siłę jakichś cyberpunków i innych bardzo wymagających gier. Nie rób sobie tej krzywdy grania w jakieś rozmazane g---o w 30 klatkach na najniższych ustawieniach i FSR jak ludzie co uparcie grają w najnowsze gry i się cieszą że 'działa' xD

@ladykagami: @kromeczek luuuz do gier AAA mam pc i 15metrów kabla hdmi pociągniętego do tv ( ͡° ͡°
  • Odpowiedz
@7uras: na pierwszą gierkę to koniecznie - Aperture Desk Job - gra stworzona przez Valve pokazuję wszystkie funkcje steam decka w fajny sposób. To była moja pierwsza gierka na steam decku ;D Zajmuje z 30 min
  • Odpowiedz
@7uras: A ja pierwszy raz przechodzę Spidermana właśnie na decku a na PS ani PC nie mogłem się zebrać a tutaj gra się naprawdę dobrze.
  • Odpowiedz
@7uras: ja bym Hadesa nie polecał, przehajpowane g---o żałuję że mam 4h i nie mogę zwrócić.

I nie zgadzam się z malkontentem żeby nie sprawdzać gier AAA. Grałem w Spidermana 1, 2, pierwszego horizona, Baldura Gate 3. Wszystkie te gry przeszedłem od początku do końca i grało się. I wyglądały zajebiście. A kolega wyżej to pewnie Nintendowiec i grał w rozmazane gry na switchu.

Obecnie z gier usług gram w
  • Odpowiedz
@7uras: Obowiązkowo Stardew Valley, Balatro i Hades. Z gier AAA w które gra się przyjemnie to: GTA V, Wiedźmin 3, Spider-Man Remastered, Baldur's Gate 3 i możliwe, że God of War Raganrok ale w niego pograłem na razie godzinę i działa zajebiście ale coś czuję, że w następnej lokacji będzie niegrywalny
  • Odpowiedz