Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +303
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZapraszam sezonowców do atakowania Lando.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzNie da się go czasem słuchać
Przymyka się na takie gadanie oko bo mu idzie, już ludzie zapomnieli jak był słusznie grillowany za crashtappeństwo to chciał główkować dziennikarzy
Czyli klasyka gatunku - jak nie idzie, to wina bolidu, jak idzie, to geniusz kierowcy. Co ciekawe, w przypadku Hamiltona idzie to w drugą stronę: jak idzie - bolid sekundę szybszy
nie wiem na ile to prawda, ale o uszy obiło mi się, że Ferrai ma hamulce od Brembo a Mercedes miał innego producenta i własnie to jest podstawowa różnica między bolidami, z którą Hamilton nie daje sobie rady.