Wpis z mikrobloga

@KjatanSveisson: byłem dosłownie sekundy po północy, odpaliłem perfumy i stronę wywaliło. Nie minęło 20 sekund i włączyłem męskie i odfiltrowalem od najdroższych. Nic tam nie było ciekawego, podobnie unisex ale tam dostałem się po minucie a ludzie piszą że wzięli tf ne którego nie widziałem xD

Nie widziałem też jakichkolwiek xerjoffów i nie wiem o co chodzi. One były w damskich? XD

Edit: wszedłem teraz na ich stronę to nie
  • Odpowiedz
@zGdyniMlodyG: przeglądałem stronę już wczoraj i tam nic ciekawego nie było poza Casamorati 1888 i Petrą, ale oba już mam więc odpuściłem. Mieli trochę margiel replica które wyszłyby po 220zł i ELdO po 185. Myślałem nad jazz club i Hermanem ale w sumie po co mi to. Koniec końców wziąłem żonie na zapas Eldo I am trash.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: Authentic i Manifest od Kuby Błaszczykowskiego bo jest to nowość i niewiadomo kiedy będzie jakaś promka na nie, a już nie chce mi się przepłacać za drogie "niszowe" marki typu Creed czy Tom Ford. Z kolei arabskie klony mnie jakoś męczą i nie potrafię ich nosić.
  • Odpowiedz
Same taniochy i arabiage ;) Błaszczykowski Unique i Unstoppable, Lou de pre Amber Flame (ostatnio jakiś miras bardzo chwalił) i ARMAF CDNIM LE/
  • Odpowiedz
@XkemotX: Ja mam plebejski nos i jak dla mnie nie ma sensu kupować TF TV, a już absolutnie nie ma sensu kupować Al Haramain. Dam znać jak potestuje, bo jak na razie wleciało unstoppable.
  • Odpowiedz
@fiddle Ja też mam plebejski nos, bardziej chodzi mi o to że te nuty są kompletnie nie dla mnie i przyprawiał mnie ten zapach o mdłości. Nie zmienia faktu że jest dobrą "inspiracją" czy kopią/klonem, ma zajebiście dużą trwałość i projekcja też daje o sobie znać nawet po jednym psiknięciu na nadgarstek.
  • Odpowiedz