Wpis z mikrobloga

Polecam łączniki na FB grupie earl greya, Kaja opowiada jak jest cudownie i sie super dogadują i mają niekończącą się liste tematów do rozmów, a rodzina Laweciarza mówi o tym jak bardzo do siebie nie pasują i nic z tego nie bedzie :) Fajny jest też filmik jak wypowiadał się świadek, dodany wcześniej, gdzie powiedział, że nie widzi przyszłości ale nie zamierza się wtrącać bo nie ma nic gorszego jak osoby 3 wtrącające się do czyjegoś związku :) pozdro dla siostry HRki :)

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yohana30: Kaja mówi, że dużo rozmawiają tylko dlatego, że ona mówi na tyle dużo nie zwracając jednocześnie uwagi na odbiorcę, że autentycznie momenty ciszy są rzadko (i tak kamerzyści pewnie musieli się natrudzić, żeby takie momenty nagrać i są one spowodowane uparciem się na ciszę laweciarza) Już wcześniej to pisałam, że ona jest głupio-gadatliwa. Wszystko jedno o czym, wszystko jedno jak byle paplać. Na 100% ma jakieś zaburzenie, które sprawia,
  • Odpowiedz
@yohana30: ciekawe czy ona robi dobrą minę do złej gry i chce wyjść z twarzą, czy serio nie widzi jak Krystian jej nienawidzi i myśli że dużo gadają, bo to ona cały czas papla i papla, pierwsza opcja ok, ale w drugiej to musiałaby mieć kompletnie s---------e spojrzenie na świat i relacje międzyludzkie.
  • Odpowiedz
@yohana30: zmontowane przez Earl Greya? Bo to trochę zaczyna wyglądać tak, jakby zatrudnili wykopka i ten zapomniał, że mają stwarzać pozory eksperymentu i nie przyznawać się, że dobierają ludzi dla dymów.
  • Odpowiedz
  • 9
@amberwaves: wydaje mi się że ona nie widzi i tylko papla. Rodzina Laweciarza też powiedziała, że nie da dojść do głosu ani się wypowiedzieć i jej musi być na wierzchu. Nie wierzę, że powtarzają to co mówi laweciarz, też z nią spędzili trochę czasu i pewnie mieli takie spostrzeżenia.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: spektrum autyzmu to nie wywyższanie się, granie pod kamerę i udawanie że się jest tą dobrą manipulując w celu zmylenia ludzi co do tego kto tu zaczął pierwszy zabawę w największego chama. Autyzm to właśnie brak umiejętności kłamania, udawania, a Kaja bardzo dobrze gra. Ona wie, że Krystiana doprowadziła już do granicy, dlatego jest milutka w ostatnim odcinku a nie wcześniej gdy jeszcze z nią rozmawiał próbując wiele razy
  • Odpowiedz
spektrum autyzmu to nie wywyższanie się, granie pod kamerę i udawanie że się jest tą dobrą manipulując w celu zmylenia ludzi co do tego kto tu zaczął pierwszy zabawę w największego chama. Autyzm to właśnie brak umiejętności kłamania, udawania, a Kaja bardzo dobrze gra. Ona wie, że Krystiana doprowadziła już do granicy, dlatego jest milutka w ostatnim odcinku a nie wcześniej gdy jeszcze z nią rozmawiał próbując wiele razy dać jej szansę
  • Odpowiedz
@nika98765: W ostatnim odcinku to widzisz Kaje po rozmowię z ekspertką, która ją poinformowała (pewnie dyplomatycznie) jak ją Laweciarz odbiera. Kiedy to " jeszcze z nią rozmawiał próbując wiele razy dać jej szansę na zmianę swojego zachowania"? Wiesz coś więcej niż pokazali? Krystian czy szwagierka?
  • Odpowiedz
@no-namewasmine: Ostatni odcinekj to nie rozmowa Kai z ekspertką, jesteśmy już znacznie dalej. A zanim Krystian się wyniósł to mieli rozmowę poza kamerą, wspólnie rozmawiali później rano i wszystko było ustalone dzień wcześniej z tego co można wywnioskować, Kaja udawała przed kamerą że to nie jej pomysł z tym żeby on wyjeżdzał przecież. A wiele razy szansę to znaczy, że w ogóle ona do niego przyjechała po podróży poślubnej podczas
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: ze też tobie się chce w ogóle wchodzić na wykop i komentować program o takiej babie w tv XD rozumiem że ta ściana tekstu przekracza twoje mozliwości skoncentrowania się i przeczytania ze zrozumieniem, nic dziwnego więc że z programu też nie potrafisz uważnie wyciągnąć prostych wniosków.
  • Odpowiedz
ze też tobie się chce w ogóle wchodzić na wykop i komentować program o takiej babie w tv XD

@nika98765: Porównaj sobie długość swojego komentarza a mojego.

rozumiem że ta ściana tekstu przekracza twoje mozliwości skoncentrowania się i przeczytania ze zrozumieniem, nic dziwnego więc że z programu też nie potrafisz uważnie wyciągnąć prostych wniosków.

Przeczytałam i Ci odpisałam. Po prostu uważam, że takie rozbudowane analizowanie czyichś zachowań (obojętnie, którego uczestnika
  • Odpowiedz
@nika98765: Jest to ich pierwsza wizyta PO rozmowie z ekspertką czyli pierwsza okazja by mogła wdrożyć poprawę po byciu uświadomioną, że Laweciarz odbiera ją jak ją odbiera.

Jak udawała? Przecież Laweciarz sam przyznał ekspertce, że ON podjął ta decyzję i oświadczył ją Kai. Zresztą niby dlaczego miałby to być jej pomysł? Co na to wskazuje?

A) na tym polega program, że oni muszą ze sobą spędzić miesiąc czy on chce
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: nie zajmuje mi to duzo czasu, łatwo zauważyć choćby po kiepskiej stylistyce, że piszę ciągiem. Pewnie o kilkanaście sekund dłużej niż ten Twój komentarz który właśnie napisałeś ;) lubię analizować ludzkie charaktery i zachowania, jest to po części moja pasja a po części wiąże się z tym co nacodzień robię więc każdy przypadek w jakimś sensie rozwija mnie w tym obszarze. A ty po co tracisz czas na wykop
  • Odpowiedz