Aktywne Wpisy

Wrrronika +61
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +99
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć, czy ja przegrałem życie?
Przez social media mam wrażenie, że przegrałem życie i zostałem z tyłu na każdym froncie.
O mnie:
- 29 lat
- zamknięty w sobie, antysocjalny, introwertyk, martwy w środku, delikatnie skinny fat, kifoza, okularnik (mała wada), 179 cm, 15 cm
- typowe męskie zainteresowania: samochody, komputery, elektronika, itp.
- singiel - ostatnie powodzenie miałem w gimnazjum, w liceum przegapiłem moment na randki a teraz wszystkie dziewczyny już są zajęte, w kontaktach w wolnymi dziewczynami (tylko w pracy, jest ich BARDZO mało max 2-3) jestem drętwy, sparaliżowany, miękną kolana, small talk 1/10, zagadanie w sklepie = zawał, śmierć natychmiastowa
- mieszkam na wsi u rodziców
- praca 5,8 tys. netto miesięcznie (miasto powiatowe 30k mieszkańców brak perspektyw na większe zarobki) - mocny imposter syndrome
- 50 tys. zł inwestycje (po 50% etfy w nasdaq i s&p500)
- 100 tys. zł lokata, 65 tys. zł wolna gotówka, samochód o wartości 1000 zł
- total "majątek" około 215 tys. zł
- nie mam kredytów
- miesięczne wydatki około 1,5 tys. zł
Z postów na FB i z rozmów wynika, że wszyscy znajomi z gimnazjum/liceum/studiów już są po ślubie, jeżdżą wypasionymi samochodami, mają mieszkania, domy, jedzą tylko mieście, jeżdżą na wycieczki, robią 1000% ROI na inwestycjach. Ja natomiast mam wrażenie, że nie potrafię żyć. Jestem permanentnie spięty nie potrafię się wyluzować. Myślę wrócić na siłownię w ciągu najbliższych 6 miesięcy. Przegrałem życie? Mam wrażenie, że wegetuję, nie chcę tak do końca życia, chcę partnerkę, mieszkanie i dobre auto...
#pieniadze #zarabianie #inwestowanie #oszczedzanie #finanse #chwalesie #przegryw #pytanie #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: autystyk czy trollujesz?
@mirko_anonim: bardziej