Aktywne Wpisy

MonazoPL +86
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +14
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 21.4% (84)
- kit 52.0% (204)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 26.5% (104)

Całkiem spora, >66k ludzi. I powiem - z własnego doświadczenia - działa całkiem fajnie, można tam kogoś znaleźć jak mamy potrzebę na taki ewent zasadniczo od ręki
No wiadomo kobiety mają tam setki wiadomości, a facet musi być raczej przystojny by był odzew, ale ja nie o tym
Od dłuższego czasu chłopy odkryły żeby tam wstawiać ogłoszenia matrymonialne. Co drugie to "szukam partnerki hehe na swoje wesele".
Co spermiarze uczynili z tą krainą. Czy Polacy zamieniają się w Hindusów (tj. każda apka jest apką randkową jeśli jesteś Hindusem)?
Ech
#spermiarzalert #spermiarzeztindera #zwiazki #tinder #zalesie #bekazniebieskichpaskow #niebieskiepaski
źródło: Screenshot_20251124_071421_Facebook
Pobierz@PodniebnyMurzyn: połowa ogłoszeń teraz to te chłopy
Idealnie skrojona dla babiarzy, którzy jak sępy na pobojowisku mają łatwy żer, na szukających partnera kobietach
To samo odkryłem na każdej innej grupie dla "singli", czy innych ewentach dla
@Marek_Licyniusz_Krassus: rozwod dostarczy im tyle adrenaliny, ze nie beda sie nudzic ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Wiedzmumin:I po części mają rację, bo wszyscy faceci, których realnie biorą pod uwagę należą do tej grupy ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@whos_your_daddy_snakegirl: no niby tak ale ty byś chciał jakakolwiek partnerkę? Byle by była?
Pomijam jakieś księżniczki które oczekują niewiadomo czego to jestem w stanie uwierzyć, że w dzisiejszych czasach może być problem ze znalezieniem drugiej połówki.
Na grupach do poznawania ludzi wystarczy że dziewczyna da lajka innej dziewczynie a ma atak spermiarzy.
Mam koleżankę w sumie z tego portalu która jest bardzo introwertyczna i poleciłem
@whos_your_daddy_snakegirl: widziałem co dostają różowe np. na instagramie na PW regularnie. To nawet nie jest żałosne jak niektórzy się wygłupiają ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file6336675187236905388
Pobierz@whos_your_daddy_snakegirl: A potem sam napisałeś, że siedzą tam spermiarze i że "zwątpiłeś w ludzkość". Uważasz, że kobiety powinny wiązać się z tymi
Przypadek jednostkowy stanowi dla Katarzyny zawsze regułę – nowe, nie znałem.
Zwątpiłem, bo nie sądziłem, że są osoby, które tak się mogą upodlić, by pisać "nieproszonym", a jak przy takiej ilości wolnych facetów nie umiesz znaleźć niespermiarza, to Ci zwyczajnie współczuję, bo jako kobieta dosłownie grasz w Simsy z *motherlode*.