Wpis z mikrobloga

Jest taka grupa o nazwie Partner/partnerka na wesele

Całkiem spora, >66k ludzi. I powiem - z własnego doświadczenia - działa całkiem fajnie, można tam kogoś znaleźć jak mamy potrzebę na taki ewent zasadniczo od ręki

No wiadomo kobiety mają tam setki wiadomości, a facet musi być raczej przystojny by był odzew, ale ja nie o tym

Od dłuższego czasu chłopy odkryły żeby tam wstawiać ogłoszenia matrymonialne. Co drugie to "szukam partnerki hehe na swoje wesele".

Co spermiarze uczynili z tą krainą. Czy Polacy zamieniają się w Hindusów (tj. każda apka jest apką randkową jeśli jesteś Hindusem)?

Ech

#spermiarzalert #spermiarzeztindera #zwiazki #tinder #zalesie #bekazniebieskichpaskow #niebieskiepaski
Atreyu - Jest taka grupa o nazwie Partner/partnerka na wesele

Całkiem spora, >66k lu...

źródło: Screenshot_20251124_071421_Facebook

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu: widziałem tą grupę

Idealnie skrojona dla babiarzy, którzy jak sępy na pobojowisku mają łatwy żer, na szukających partnera kobietach

To samo odkryłem na każdej innej grupie dla "singli", czy innych ewentach dla
  • Odpowiedz
@Atreyu: ktos tam adminostruje ta grupę. Powinni z góry wywalać takie posty, skoro to nie jest portal matrymonialny. Zresztą to widac na innych grupach tematycznych, gdzie zamiast postow o górach, ktos wypina tyłek w obcisłych gaciach czy pręży mięśnie do zdjęcia
  • Odpowiedz
  • 2
@karokrakow nie bronię adminów i modków, ale ogarnianie grupy kilkudziesięciotysięcznej, która ma po 20+ nowych wpisów dziennie oraz 4 razy tyle komentarzy, jest naprawdę trudne. Tym bardziej jeśli robisz to jako hobby i ci za to nie płacą.
  • Odpowiedz
@Atreyu: Ale czemu ty się dziwisz, od zawsze najładniejsze dziewczyny i chłopcy mieli powodzenie bez względu na wiedzę, sposób bycia i charakter. A reszta musiała się już „dogadywać”…
  • Odpowiedz
Dlatego też jak czytam w internecie że jakaś kobieta ma problem ze znalezieniem partnera czy to na wesele czy to życiowego to mam ochotę zabić ją śmiechem.

@whos_your_daddy_snakegirl: no niby tak ale ty byś chciał jakakolwiek partnerkę? Byle by była?
Pomijam jakieś księżniczki które oczekują niewiadomo czego to jestem w stanie uwierzyć, że w dzisiejszych czasach może być problem ze znalezieniem drugiej połówki.
  • Odpowiedz
@karokrakow

@Atreyu: ktos tam adminostruje ta grupę. Powinni z góry wywalać takie posty, skoro to nie jest portal matrymonialny. Zresztą to widac na innych grupach tematycznych, gdzie zamiast postow o górach, ktos wypina tyłek w obcisłych gaciach czy pręży mięśnie do zdjęcia

Na grupach do poznawania ludzi wystarczy że dziewczyna da lajka innej dziewczynie a ma atak spermiarzy.
Mam koleżankę w sumie z tego portalu która jest bardzo introwertyczna i poleciłem
  • Odpowiedz
  • 2
Mam koleżankę w sumie z tego portalu która jest bardzo introwertyczna i poleciłem jej takie grupki na FB bo sam swego czasu poznałem tam ludzi i to co mi później pokazywała co dostaje na priv sprawiło że zwątpiłem w ludzkość.

@whos_your_daddy_snakegirl: widziałem co dostają różowe np. na instagramie na PW regularnie. To nawet nie jest żałosne jak niektórzy się wygłupiają ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Atreyu: W tym ogłoszeniu nawet nie ma nic konkretnego, jaki gość jest, co lubi, jakiej dziewczyny szuka itp. xD

Dlatego też jak czytam w internecie że jakaś kobieta ma problem ze znalezieniem partnera czy to na wesele czy to życiowego to mam ochotę zabić ją śmiechem.

@whos_your_daddy_snakegirl: A potem sam napisałeś, że siedzą tam spermiarze i że "zwątpiłeś w ludzkość". Uważasz, że kobiety powinny wiązać się z tymi
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker

Przypadek jednostkowy stanowi dla Katarzyny zawsze regułę – nowe, nie znałem.

Zwątpiłem, bo nie sądziłem, że są osoby, które tak się mogą upodlić, by pisać "nieproszonym", a jak przy takiej ilości wolnych facetów nie umiesz znaleźć niespermiarza, to Ci zwyczajnie współczuję, bo jako kobieta dosłownie grasz w Simsy z *motherlode*.
  • Odpowiedz