Aktywne Wpisy

xiv7 +2
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny
Aaaaa k---a wstałem głodny i chcialem wstrząsnąć mlekiem owsianym ale nie miało zakrętki i w-------m mlekiem pod sufit aaaaaaaaaaa wspaniały początek dnia #dziendobry

źródło: temp_file8098858971400687155
PobierzMoże im się to nadal opłaca?
@Konto4Czarnolisto: wiesz, że google płaci za bycie domyślną przeglądarką na FF, a nie utrzymuje ich dla zabawy?
@prukfiarz: używam od kilkunastu lat i nigdy nie czułem potrzeby trąbienia o tym. Tak samo jak ktoś chce ogląda YT z reklamami - jego wybor.
@Konto4Czarnolisto: ok, czyli im się to nadal opłaca - nie robią tego z dobroci serca ¯\(ツ)/¯
Liczę na nich!
Albo uciekniemy do Reticulum Network!
@dr-proktor: No ja też używam od prawie 20 lat i też nie słyszałem żadnego trąbienia do momentu, w którym Google wydał Manifest V3 i Chrome przestał wspierać Ublock Origin. Od tamtej pory ludzie czują się w obowiązku informować wszem i wobec o przechodzeniu