Aktywne Wpisy

okoboji +136
i cyk - kolejny miesiąc, naliczenie niemal 50k od frajerów tzn patronów wpadło.
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
Gość nagrał "potężny" film o titanie, którego treść to było kopiuj-wklej zagranicznych kanałów i zamknąl się
na kilka miesięcy, by po pół roku zrobić recenzję... filmu. Podkoloryzował ją jakimś tandetnym AI i to jest w porządku?
360 tysięcy za recenzję filmu to jest naplucie w twarz, ale stado owiec wpłaca dobrowolnie bo te pieniądze "po prostu mu się należą' xD cytując była
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-5 o 19.27.45
Pobierz
Soothsayer +23
Pora na wieczorne oglądanie projektów domów z płaskim dachem

Ta Pani ma 10 lat doświadczenia w IT na froncie. Wyslala juz 200 cv i nie moze znalezc pracy. W kom wysylam jej ten exp komercyjny.
Az tak na FE zle ze ludzie z 10 letnim expem nie moga nic znalezc?
#programista15k #programowanie #pracait
źródło: temp_file211159980433984136
Pobierzźródło: temp_file1845669055232084213
Pobierz@Dzwiekoszczelny: Front-end (a szczególnie klepanie e-commerce) to ma mało wspólnego z prawdziwą inżynierią oprogramowania, a szczególnie w 2025 kiedy agentami AI jesteś w stanie sobie wyklepać praktycznie wszystko, teraz firmy kładą nacisk na prawdziwych inżynierów. Poza tym nic nie wiadomo o jej osobie - może być totalnym nieogarem pod kątem biznesu i umiejętności miękkich, jak połączymy to z klepaniem widoków które g---o
aaa.. faktycznie. Szkoda jej, bo teraz nadrobić musi wiele, i pytanie czy będzie się chciało i czy będą z tego efekty, skoro w sumie czasem osoba z 1 rokiem expa może więcej ogarniać od niej rzeczy.
1. Nie 10 lat na froncie a 6. Ta stara pozycja to ledwo leżała koło frontu.
2. Następna pozycja potwierdza czym była trzecia, bo nikt z 4-letnim doświadczeniem nie siedzi jako junior chyba, że jest żółtodziobem na froncie.
3. Dodatkowo pozycja junior front, ale tak naprawdę to w pierwszym zdaniu "obsługa CMS". Samo stwierdzenie "wdrażanie HMLT" pokazuje jej poziom. Przez ten czas max co robiła to jQuery, na
2. Brak wykształcenia oznacza, że uczyła się wszystkiego "on the go", w małej firemce w Białymstoku. Nie wróży to dobrze.
3. Super generyczny stack z niskim progiem wejścia.
4. Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda to jej cibi i jak wypada podczas rozmów o pracę. Coś mi mówi, że ma dużo do poprawienia w tej kwestii.
@groman43: ja też
źródło: 1000045582
Pobierz@Dzwiekoszczelny: Ja znalazłem po 450 CV ( ͡° ͜ʖ ͡°) Frontendowiec powinien dodawać jedynkę z przodu, tak jak junior, albo QA.