Wpis z mikrobloga

Stoję przed wyborem kierownicy pod PS5. Właściwie mam rozkminę pomiędzy Logitech G923 a Thrustmaster T300 RS GT. Dużo pochwał w stronę tej drugiej, ale też jest podobno bardziej awaryjna. Jak wg Was wykopków z usterkowością? Logi rzekomo pancerne, ale trochę odstrasza ten hałas przy wibracjach. A i Mozy odpadają bo nie kompatybilne z konsolą. #simracing #ps5 #granturismo #logitech #thrustmaster
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WaniliowaCola: miałem t300 przez dwa lata i katowałem ja do bólu i żadnych usterek. Sprzedałem ja bo się wyprowadzałem. Hmm o ile się nie mylę to t300 jest na pasku gumowym a ta druga na mechanicznym i bardziej skomplikowanym? I często się zrywa ale nie pamiętam już.
  • Odpowiedz
@WaniliowaCola: ja po t300 kupiłem gt dd pro, no i jest ogromna różnica szczególnie na 8nm ale cenowo też jest różnica. Na pierwszą kiere bym polecał t300, swoją nówkę kupiłem początek 2022 i do dziś śmiga u kolegi
  • Odpowiedz
@WaniliowaCola: ja jezdzilem kilka lat na Logitechu G923. Jeżeli tylko budzet na to pozwala to i tak bedziesz zadowolony. Idealne pod multi. Wiadomo teraz siedze na DD Pro 8nm i jest przeskok ALE Logitech jak najbardziej wystarczy.
  • Odpowiedz