#bystrzaktv Dzisiaj to był klasyczny przykład tego co dzieje się z człowiekiem, który nie chce popracować z psychiatrą i polepszyć swoje życie. Decyzje podejmowane pod wpływem emocji, niezrozumiałe, bardziej szkodzące samemu sobie. Chłop zaufał antydepresantom, pewnie jakimś olejkom c-d a okazuje się że to już nie działa. On z każdym rokiem popada w większe lęki, depresje, fobie społeczne. Zaraz wleci nerwica jeszcze. Chłop jest wyeksplatowany bardziej od mojej toyoty avensis z 2000.
@Dyktator90: wyobraź sobie że mieszkasz na takiej wiosce, wszyscy wiedzą że zamiast pójść do normalnej roboty robisz jakieś transmisje na żywo z lokalnymi żulami w swojej drewnianej chatce. Wszyscy starają się żyć normalnie, a obok nich wylęgarnia żuli, jakieś helgi, ciapki, a-----l, ćpanie wyzwiska, szczanie pod płotem itp. Chłop chyba nie ma tam dobrej opinii.
@Dyktator90: Ale on ma nerwice dodatkowo. Przecież to jego „ziewanie” na tych relacjach to jest wszystko na tle nerwowym+ na siłę takie pokazywanie, że ma „w------e”.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link