Wpis z mikrobloga

@WiecznySingielprzed30: Ale ja się jej zupełnie nie dziwię, obecnie mam takie samo podejście :) Na chooj mi jakiś substytut tego co mnie pociąga do tego wymagający masy kompromisów, docierania - bezsens :) Ludzie wreszcie to zrozumieli, że związki dla wygody albo z powodów ekonomicznych w XXI wieku nie mają sensu. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30 Ale to przecież lepiej niż jakby miała życie zrujnować jakiemuś mirkowi z łapanki.

Bardzo popieram takie kobiety, które są szczere, tylko chciałbym jak największej rozdzielności ekonomicznej na szczeblu państwa, żeby nie mogły przenosić na mnie kosztów, włącznie z emeryturami, opieką zdrowotną, macierzyństwem, programami społecznymi. Poza tym zupełnie mogłyby dla mnie nie istnieć.
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: Śmiejemy się okej ale wielu na wykopie jak zauważyłem działa podobnie ale w drugą stronę.Ile razy widziałem posty gdzie typki podkreślali że nie chcą używanych.Podobną sytuacja nizina chce ludzi premium.
  • Odpowiedz
to samo robicie wy- ta za brzydka, ta za stara, ta dzieciata, ta za gruba, ta za głupia

@zeroksero: i zazwyczaj wszystko to jest prawdą, a podnoszą to bo to chłop poświęca wszystko dla zwiazku ¯\(ツ)/¯
Typowa baba, rzuca z d--y kompletnie asymetrycznym, nieadekwatnym (pseudo) argumentem i fajrant xD
  • Odpowiedz
Śmiejemy się okej ale wielu na wykopie jak zauważyłem działa podobnie ale w drugą stronę.Ile razy widziałem posty gdzie typki podkreślali że nie chcą używanych.Podobną sytuacja nizina chce ludzi premium.

@tokyoluck: Laska która nie daje wszystkim naokoło i nie idzie do łóżka po 5 min rozmowy, nie równa się facet który ma wygląd modela, sportowy samochód, własne mieszkanie i pełny portfel
  • Odpowiedz