Wpis z mikrobloga

Ej mircy, wprowadzili jakieś nowe przepisy drogowe czy jak? 99% samochodów, jakie dziś mijałem na ekspresówce jechały 80-90, a jadąc przepisowo 120 km/h wyprzedzałem wszystkich? Mandaty wzrosły? Zawsze jadąc przepisowo byłem wyprzedzany przez auta jadące po 130 wzwyż. Co ci rządzący znowu wprowadzili?

#kiciochpyta #motoryzacja #polskiedrogi #heheszki
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kptDoopa: przecież 90% ludzi jak spadnie snieg to zaczyna ledwo jechać. Najgorzej na krajówkach, bo jak się chce jechać normalnie to trzeba ich wszystkich wyprzedzać albo tracić czas na bezsensownie dłuższej podróży.
  • Odpowiedz
przecież 90% ludzi jak spadnie snieg to zaczyna ledwo jechać. Najgorzej na krajówkach, bo jak się chce jechać normalnie to trzeba ich wszystkich wyprzedzać albo tracić czas na bezsensownie dłuższej podróży.

@CREATE_USER: no i? To chyba dobrze, że dostosowują prędkość do swoich umiejętności. Gdzieś ostatnio pisałeś, że zależy ci na bezpieczeństwie na drogach więc gdzie (znowu) widzisz problem? Oni przecież też jadą normalnie.

Czy jest jakaś rzecz na drogach, która
  • Odpowiedz
@SpalaczBenzyny oczywiście że wszyscy zapitalali 90 km/h jakby nie stłuczka i koleś mający żeby zwolnić też bym tyle jechał, mam teraz większy szacunek do tych wlekacych się, mi się udało bo się dopiero włączałem na tą drogę
  • Odpowiedz