Aktywne Wpisy

Pylica +218
Mircy, chciałem się pochwalić rezultatem sesji zdjęciowej jaką zorganizowaliśmy sobie w tym roku jako stowarzyszenie Hellas et Roma, wraz z węgierskimi przyjaciółmi z COH•IIX LEG•X•GPF. Za pomocą nałożonych na siebie kilkunastu zdjęć chcieliśmy stworzyć panoramę hipotetycznej bitwy między rzymskim legionem a wojownikami kultury przeworskiej z początków I w ne. Uważam że wyszła zajebista kompozycja w stylu Total Wara i jaram się naszym autystycznym hobby jeszcze bardziej.
źródło: CP_HeR_Roma01
Pobierz
pemo212 +62
źródło: temp_file5977712486447697123
Pobierz

![UK planuje wdrożyć system inwigilacji odczytujący mimikę i emocje. [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/869bb31ab757ce6c345b8582883a099f1461c3ad3d88db0641f967a7f3f4dd7f,q80.jpg)

#kiciochpyta #motoryzacja #polskiedrogi #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
za każdym razem jest tak samo, 95 proc. się guzdra, 5 proc. jedzie normalnie,
o takie sytuacje o których mówisz to jakiś promil i wtedy nikt nie pisze o tym w internetach bo samemu jedzie 50 km/g tak jak inni
większość prawy pas i się guzdra, lewy pas jedzie normalnie
no ja to nawet nie pamiętam innej jazdy po białej drodze dwupasmowej, zawsze tak to wygląda
@przeciwko78: racjonalna reakcja w dodatnich temperaturach?
Jak przy lekkim zwalnianiu z 40 włącza ci się ABS na nowych zimówkach to naprawdę nie warto szarżować. W taką pogodę nawet karetka i pomoc drogowa nie dotrze zbyt szybko, nie ma co ryzykować.
Jestem wariatem drogowym (o ile jestem sam na drodze), ale potrafię zrozumieć, że zwykli użytkownicy samochodów są bardziej ostrożni niż trzeba..
90 na godzinę na ekspresówkach jadą tiry i z 10% osobówek. Przed godziną skończyłem 500+km z zachodu na wschód i nigdzie nie zaobserwowałem tych bzdur jakie piszesz, ani na S8 ani na S4. Na A4 też nie, od razu mówię. Nie potrzeba sobie niczego „wyobrażać”.
źródło: image
Pobierz@SpalaczBenzyny: No właśnie dlatego piszę, że sobie nie wyobrażam takich sytuacji, bo to nie prawda xD czy śnieg i oblodzone czy słoneczko, większość jedzie normalnie. Nie wiem gdzie wy mieszkacie, chyba w okolicach dla p--d, skoro takie macie obrazki na drogach xDD