Wpis z mikrobloga

Który mamy rok, że Apple nadal wciska do swoich komputerów (w tym przypadku mac mini m4) dysk 256GB? I jeszcze te ceny za większe pojemności - choć tutaj to w sumie żadne zaskoczenie, bo Apple słynie z odklejonych cen, ale i tak nadal bawi, że dopłata do 1TB to praktycznie równowartość maca mini m4 w podstawie xD).
#apple #macmini #komputery
T1oo - Który mamy rok, że Apple nadal wciska do swoich komputerów (w tym przypadku ma...

źródło: hmm

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@T1oo: Nie no, 256GB to w zupełności wystarczająca pojemność dysku dla kogoś kto tylko przegląda fejsbuka i ogląda netflixy na komputerze. Tak, jest BARDZO dużo takich osób i tak, niektóre tylko do tego kupują maczka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ceny jak ceny - Applowe.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@glos_zenady XD aha

Miałem kiedyś miniacza z i5 i przez chwilę hackintosha na swoim PC i miło wspominam. Ale no tak, jestem hejterem, bo miałem czelność skrytykować ceny za dyski i 256gb w podstawie XDDD
  • Odpowiedz
@T1oo: no mogliby w koncu dawac 512, wszakze mamy 2026 rok za pasem. Co nie zmienia faktu, ze defacto rozmiary filmow jakos wielkosci nie zmienily, muzyka tak samo, dokumenty tez, na dysku przecietnego usera to gierki miejsce zabierają ;)

@glos_zenady przeciez tu nikt nie hejtuje, jedynie zauwaza. Uzywam maków od prawie 15 lat i apple zawsze mialo tak ciulową politykę cenową. Alternatyw nie ma, seria M to juz w
  • Odpowiedz
@T1oo: Ale Ty nie rozumiesz, tam są lepsze bity i bajty na tym dysku. Lepiej dostrojone i płynniej odtwarzające audio i video. Na zwykłym nie iDysku to po prostu nie pójdzie, dlatego taka cena. Oni i tak to po kosztach sprzedają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz