Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +102
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

Potem na szczęście rumun wykazał się razem z swoją widownią niezwykłym przygotowaniem merytorycznym do krytyki i porównań względem oryginału, gdzie sam wąsacz nie wiedział czy w Gothicu 1 dało się blokować bronią potwory. Na szczęście z pomocą przybyli mu jego widzowie, weterani gry, którzy udzielili odpowiedzi takich jak:
1. Nie
2. Tylko dodge
3. Dodali to dopiero w Gothicu 2 (? XD)
4. Nie wiem
5. W jedynce dało się (zignorowane przez Kiszczaka bo nie pasuje do narracji)
Cyk, pora na dote, nie dało się blokować. (uwaga, bo też nie każdy wie przez dwójkę - w 1 się dało, chyba dopiero w system packach to zmienili, przy krytyce, którą streamer prezentuje wymagałbym jednak już znajomości takich detali).
Pominę pierdoły typu p---------e się do warczenia wilka, że według niego brzmi jak świnia (może widz, który to zasugerował pomylił się i chodziło o pana streamera).
No cóż, nie wiem z czego wynika tak negatywne nastawienie streamera, który oczekuje od wszystkich obiektywności, kiedy w sposób oczywisty podchodzi do tej gry z przyjętym wcześniej nastawieniem do tego stopnia, że musi sobie powyzywać twórców zanim w ogóle popatrzy na zmiany, które chce omówić. Naprawdę nie wiem czy może być to związane z tym, że linkowanie jego filmów jest zakazane na discordzie Gothica przez THQ Nordic bo ma prawomocny wyrok za pobicie.
#kiszak #gothic
@Merdarion_PL: Jakby jeszcze skopiować oryginalną grafikę, ścieżkę dźwiękową i dialogi to wyszedłby remake idealny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Merdarion_PL: pewien jesteś? wydawało mi się, że od zawsze w g1 potworów bronią nie dało się blokować
źródło: dddd
PobierzJa w sumie sam nie wiem czy bym poprawnie odpowiedział bo chyba nigdy nie próbowałem blokować potworów xd Robienie kroku w tył było dużo lepszą linią obrony
Ja tez jestem fanbojem i hejtowanie rimejku na plus, bo tworcy wzieli marke, bo sami nie są w stanie stworzyc gry wartej 200zl(rimejk tez nie bedzie tyle warty). Po tym ile razy wszystko bylo robione od nowa widac tez, ze w gothica nawet nie grali, a wypuszczając gówniany rimejk, blokują powstanie porządnego, w ktorego chętnie bym zagrał. Alkimia
@crystalmethh: jak się jest twórcą, który zgrywa wielkiego eksperta i oczekuje wiecznej obiektywności i merytoryki to takie tłumaczenie jest po prostu śmieszne. Ty sobie możesz tak podchodzić, mu nie wypada.
Sam podsumowałeś rumuna, że p------i głupoty 3 po 3, ale rzuci czasami dobrego tejka hehe więc warto go wysłuchać? Takim podejściem legitymizujesz jego p---------e. Nim się obejrzysz, część jego p---------a będziesz brać za pewnik i swoje opinie.
To jest jasne, że gra nie udźwignie hajpu tak jak chociażby Cyberpunk na premierę,
źródło: d4eb5326-afc3-4611-878a-88c23750154f
Pobierz