Aktywne Wpisy

tesknilam_ +605
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +620
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#drwalrebajlo #kiszak #bekazludolog
@T0pi5: Drwal nie ogląda tych tytułów bo to "slop dla Januszy", więc zamiast tego zajmuje się oglądaniem netflixowego serialu o Wiedźminie który jest kilkukrotnie gorszy od tych slopów? No ma to sens ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@T0pi5: Dokładnie, Drwala obchodzą tylko ambitne produkcje jak Mała Syrenka czy Rings of Power
@Ventrue_PL: W memie chodzi bardziej o to, że Drwal robi z siebie fana popkultury podczas gdy z większością najpopularniejszych ostatnio tekstów kultury w ogóle nie miał styczności i nie wydaje się specjalnie zainteresowany tym aby się z nimi zapoznać, bo przecież "grillowanie" Netflixowego Wiedźmina jest ważniejsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą,
@Eksagnem: I Śnieżka. Nie zapomnij o Śnieżce. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
PobierzTzn chodzilo mi tylko o same rzrczy z filmiku. Ze drwal to drwak to wiem xD
@Dajzel w dupie mam to ile osob lubi te produkcje. Sa slabe i tyle.
@jerzymeteor nie zesraj sie xD
<Ktos lubi cos co uwazasz za slabe
<Mainstramowy slop dla januszy ktorego nikt z gustem nie ruszy.
<A gdzie ja z kogos