Aktywne Wpisy

KingaM 0
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +20
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz




#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@moll: to jest mój gamechanger w gotowaniu rosołu, wychodzi bardziej smaczny
@moll: Nalewam na początku trochę, tak z pół gara, wkładam wszystko i uzupełniam dolewając z gara czy kubka (nie mam przedłużki na zlewie). Z tymi warzywami z pieca muszę spróbować następnym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HexenHeretic: Nie ma czegos takiego. Rosol ma byc tlusty i taki jest najlepszy. Tluszcz jest ok
Zdecyduj się chłopie
Chodziło mu o kości wołowe
@moll: będę musiał też spróbować
@Makarow: Uwielbiam zesrańsko wielkich rosolarzy, o to co ma być w takim prawdziwym powtarzam PRAWDZIWYM ROSOLE xD Zupa serious biznes.
@Foxing: porównywanie rosołu z kostki do normalnego rosołu to jak we Włoszech porównywanie spaghetti bolognese z proszku do zwykłego