Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +132
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +13
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

@Rozdeptany_Jez: tobie za to minus. wstydu nie masz.
@Stulejman_Wspanialy: stosują też chlorek magnezu który w kontakcie z wilgocią wytwarza ciepło i nie powoduje korozji oraz podrażnień. Niestety kosztuje 3x tyle co sól drogowa więc u nas się "nie opłaca" ¯\(ツ)/¯
@Rozdeptany_Jez: lubisz żyć otoczony chujnią, syfem i bylejakością?
Zimowe utrzymanie dróg to jest rzecz do natychmiastowej i bardzo łatwej poprawy, tylko trzeba to wymóc na leśnych dziadach i krewnych znajomych w zarządach dróg. To jeden z lepszych przykładów małej, niskokosztowej zmiany, która będzie miała ogromny pozytywny efekt na wiele obszarów.
@Stulejman_Wspanialy: jak zapytałem na spotkaniu mojej wspólnoty mieszkaniowej czy możemy używać samego piasku, to się dowiedziałem że sól tańsza. No i cześć, będziemy sypać sól
W zeszłym roku sypali tę sól jakimś ciągniczkiem, z którego lał się olej - przez parę tygodni wszystkie chodniki wokół były pokryte cienką warstwą jakiejś substancji ropo- czy benzynopodobnej.
No nie ma czego usprawiedliwiać i czego bronić w temacie zimowej c--------y na drogach i chodnikach.
źródło: 81b928c9e9a4430b2f51588ba1e6bbcf7b707664f32dff6f70aec2544574a980
PobierzPodsumowując... Jak się czegoś źle używa to potem jest c-----o.
Czyli zgadzamy się, że powinno się robić dobrze a nie źle.